Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 100%, hogy a Fidesz nyeri...

100%, hogy a Fidesz nyeri majd meg a választást?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 12:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%

Erre inkább ne fizess be. A FIDESZ az elmúlt pár évben nagy társadalmi támogatottságot szerzett. De. Könnyen elveszíthetik ezt a megszerzett előnyt köszönhetően annak, hogy mindenért a szocikat teszik felelőssé. PL:

Új hír, hogy az MSZP támogatni akarja az internet-hozzáféréseket. Erre egy FIDESZ-es ezt mondta:

"Az MSZP kormányon az elmúlt hét évben semmit nem tett a Magyarországon kialakult digitális szakadék csökkentése érdekében".

Ez röhejes.

2010. febr. 15. 17:32
 22/27 anonim ***** válasza:
59%
Ember!Mi bajod van ezzel?Most akar tenni valamit és eddig semmit sem tett.Ennyi.Vagy ezt hányféleképpen kell értelmezni?Hazudtunk éjjel nappal!Ezt így mondta.Utána meg magyarázta,nem így,hanem úgy értette!Ugye maszop fan vagy:))
2010. febr. 15. 21:45
 23/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg, Mszp-Fidesz-Szdsz-Mdf pártok minden tagja hétvégenként jól be szoktak állítani együtt, csak a színfalak előtt szidják egymást.Egy párt van még amiben bízhatunk, és az nem a Fidesz:

Hajrá Jobbik!

2010. febr. 16. 06:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Figyeljetek, mi lenne ha minden partnak a szavazoi, kulon orszagreszbe mennenek lakni. A megyek a szerint lennenek felosztva, hogy, ki melyik vezeto csimpanzert van oda. Lenne egy megye, ahol az MSZP imadok laknak. Gondolom tele lenne nyugdijasokkal meg oskomcsikkal, szivathatnak egymast reggel, ejjel meg este. Meg lenne az orszagnak egy demokratikusabb resze, ahol a tisztessegesebb emberek laknak. Aztan ki hogy erzi magat oda megy lakni. Az MSZP szavazoinak meg az IGEN-IGEN c. szam lenne az uj himnuszok es a kedvukert, minden evben megvalaszthatnak Gyurcsany Ferencet miniszterelnoknek, hogy boldogak legyenek. De baj meg nem lenne, mert csak a sajat eletuket rontjak vele.

Szerintem ez igy tok igazsagos lenne.

2010. febr. 16. 08:53
 25/27 anonim válasza:

Sziasztok! A 13:32-es tegnapi hozzászóló vagyok. Mérnöki és tanári diplomám van, egyáltalán nem divatszakmákat választottam, de még ez sem segít. Pedig azt mondják, hogy a mérnököknek van meló. DE HOL???

Elolvastam a Jobbik pártprogramját. Szép és jó és megható. Ha csak 1/10-e teljesülne, már boldog lennék. De úgy érzem, a levegőbe beszél minden párt. EU-tagként nem lehet majd diktatórikusan viselkedni, erőszakkal visszavenni az elherdált állami cégeket vagy "irtani" a kisebbséget. Érzi minden magyar, hogy mi lenne a helyes, de megcselekedni azt már nem olyan egyszerű. Békés úton nem létezhet az igazság... :S

2010. febr. 16. 10:22
 26/27 anonim ***** válasza:
a jobbik nem fog neked azon változatni,hogy minden második szakma mögött ott legyen hogy mérnök.....Helyből 7-8 ilyet tudnék mondani.
2010. febr. 16. 18:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem csak a határon túliak kérdése zavar.Mi élünk itt,ne ők szavazzanak a sorsunkról!Én sem szavaznék hogy nekik mi jó mikor nem is ott élek!Nem bántásból mondom,semmi bajom velük.
2010. febr. 17. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!