Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 100%, hogy a Fidesz nyeri...

100%, hogy a Fidesz nyeri majd meg a választást?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
ja most Fidesz aztán Jobbik aztán leszerepelnek,merthát ugye elég gáz amit művelnek.....aztán meg tök mindegy mert a békés tüntetők szétszedik az országot:)
2010. febr. 14. 22:19
 12/27 anonim ***** válasza:
49%

"ja most Fidesz aztán Jobbik aztán leszerepelnek,merthát ugye elég gáz amit művelnek"

mér a jobbik még nem is volt a parlamentben hol szerepelt volna le? asszem amit mondanak az igaz még ha keményen is fogalmaznak

a fidesz már volt kormányon és akkor jobban is működött a rendszer

az mszp szdsz mdf nem gáz amit művel? ja persze az nem...

2010. febr. 15. 00:17
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
A fidesz csak a pofajat jartatta ellenzekben. Egy ilyen gyenge ellenzek, ha kormanyon lesz se fog tudni sokkal tobbet csinalni. A Jobbik viszont meg bent sincs a Parlamentben, de eredmenyeket tud felmutatni. A Fidesz szavazok nagy resze olyanokbol all, akiknek fogalmuk nincs a politikarol es olyan is van, aki csak azert szavaz a Fideszre mert a szomszed is. A Jobbikosok a politikabol kiabrandult magyar emberek - akikbol ugye egyre tobb van manapsag -, akik letettek a voksukat amellett, hogy itt van az a pont ahol veget kell vetni minden pofatlansagnak, es valtozasokra van szukseg. A Fidesz nem fog felelossegre vonni senkit, legfeljebb majd nem lopnak annyit, de attol meg nem valtozik meg semmi. Tul nagy part, es jelen voltak az elmult 20 evben, ezert szerintem elkepzelhetetlen, hogy nincsenek kozottuk olyanok akiknek nem lenne vaj a fejen.
2010. febr. 15. 05:33
 14/27 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó válaszoló! Milyen jobbik eredményekről beszélsz? És mi az hogy a Fidesz szavazóknak fogalmuk sincs a politikáról? Tipikusan jobbikos duma, aki nem velük van az mind hülye.
2010. febr. 15. 06:47
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Hát a Fidesz tábor olyanokból áll akik nem értenek a politikához,írod itt előtem.Szerintem az Mszp szavazók sem értenek,mert azért nekik lehet köszönni ezt a fasza jó léti világot ami nyolc éve itt tombol!Remélem megy ellenzékbe mindkettő!!!!Az ígéretek valóságtartalma egyenlő a nullával.
2010. febr. 15. 09:11
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem 100%, egyáltalán. Minden április 11-én dől el, senkinek sem szabad hátradőlve várni a Fidesz győzelmét, hanem ha akarja a változást akkor el kell menni szavazni.

Nagy esélyes a Fidesz, de nem 100%.

2010. febr. 15. 09:16
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem 100%, csak (ahogy előttem is mondták) a halál. Nagy esélyes a Fidesz. Szerény számításaim szerint, ha az összes állampolgárt, aki elmegy szavazni és érvényes szavazatot ad le, tekintjük 100%-nak, akkor kb. 50% körül várható a Fidesz tábora, ez után jön kb. 30%-kal a Jobbik, majd kb. 20%-kal az MSZP. (Mivel ezek kb. értékek, ne hasogassunk azt a bizonyos szőrszálat, tudom, hogy vannak más pártok, de nem vagyok közvélemény kutató, százalékra pontosa én sem tudok tippelni. Köszi! :))
2010. febr. 15. 10:43
 18/27 anonim válasza:
83%

Sziasztok! Nem tudom, mi lesz itt, de jöjjön valami gyökeres változás! A '90-es években voltam kisgyerkőc, parizeren meg vajaskenyéren nőttünk fel, pedig a szüleink becsületesen dolgoztak. Azóta viszont szereztem 2 diplomát és nem kellek sehová, még mindig a szegény édesanyám tart a minimálbéréből. Nem szégyelltem bemenni szociális segélyt kérni, de nem kaptunk, mert "viszonylag jól" élünk. Ott tartok, hogy gakorlatilag bármit elvállalnék, letagadom a végzettségem, de SEMMI nincs.

Ne ígérgessenek, cselekedjenek! Nem akarok külföldre menni és a nyugatiak csicskásaként dolgozni, de rákényszerítenek! Erre jó a magyar értelmiség... Nem változott itt semmi, ágyútölteléknek kell a magyar! :(

2010. febr. 15. 13:32
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

Hát a te problémád kedven 2 diplomás barátom a Jobbik győzelmével sem oldódna meg... ez évek kérdése és az elmúlt 100 év politikája vezetett ide, mert mindig le voltunk maradva a nyugathoz képest.

Am kíváncsi vagyok mi az a 2 diploma? Mert mindenki ezzel jön de senki nem mond konkrétumot.

2010. febr. 15. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos a Jobbik előtt nehéz feladatok állnak, remélem idén elkezdhetik az újraépítő munkát, bár 95%-ban a zsidesz az esélyes.
2010. febr. 15. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!