Honnan tudjuk, hogy te miért támogatsz egy ilyen pártot?
2015. febr. 12. 11:04
2/21 anonim válasza:
A Fidesz ugyanez... őt miért támogatják ?
2015. febr. 12. 11:05
3/21 A kérdező kommentje:
Nem támogatok ilyen pártot.
2015. febr. 12. 11:06
4/21 anonim válasza:
Ezt úgy kérdezted, mint ha ti nem támogattatok volna magyarellenes pártokat. (Pl. a ballibek, akik elődei ráadásul nagy kommunisták voltak.)
Vagy az ukránokat akik állandóan megrongálták az emlékművet, és küldték a megmaradt kárpátaljai magyarokat golyófogónak.
2015. febr. 12. 11:07
5/21 anonim válasza:
Mert olyan primitívek, mint a 4-es.
Mindenki ballib, aki nem ért vele egyet és mindegyik ukrán szemétláda, mert az összes magyar emlékműveket rongál és keresztre akarja feszíteni a magyar csecsemőket és ehhez hasonló marhaságok.
2015. febr. 12. 11:09
6/21 anonim válasza:
Hát igen 5-öske, te csupa értelem vagy! :D
(Amúgy hiába dugtad el a neved matyika, alis kretyege, alias spártakusz fel lehet ismerni. :))
2015. febr. 12. 11:11
7/21 anonim válasza:
Még a Jobbik a magyarellenes ?
Affenébe, akkor én nem támogatom őket tovább :D
2015. febr. 12. 11:15
8/21 anonim válasza:
Azért én KGBéla után nem hoznám fel az ilyen exkommunistás dolgokat. Meg nézz utánna Vona faterjának milyen múltja van. Ezek után nem cosda hogyaz oroszok kezére akarják adni az országot, hogy aztán ha jönnek az elvtelentársak megint legálba lehessen csőrözni velük.
2015. febr. 12. 11:59
9/21 anonim válasza:
Sajnálom nincs annyi tisztánlátásod, hogy a Jobbik miért folytatja az oroszbarát politikát. A magyarellenességet nem értem miért írtad, de hagyjuk is. A Jobbik felismeri, hogy a nyugat egy teljesen pénzközpontú, értékek nélküli világ és az oroszok inkább egy emberközpontú rendszerben élnek. (Részben a kommunizmusnak hagyatékának tudható be.)Az értékek alatt értem itt pl a normál család modellt. (férfi+nő). Továbbá Oroszország itt van tulajdonképpen a szomszédba akinek korlátlan nyersanyag tartalékai vannak valamint a világ egyik legerősebb hadseregével rendelkezik. Hülye az a politikai vezetés aki kirekeszti Oroszországot a külpolitikájából. Lehet itt picsogni a demokráciáról de az sem több mint a gazdagok diktatúrája. Nem létezik olyan, hogy demokrácia. Attól még, hogy nincs liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindenki láncraverve dolgozik a bányákban és minden jogától meg van fosztva. Továbbá hosszútávú célja a Jobbiknak az elveszett területeink visszaszerzése és ez csak egy ilyen nagyhatalom segítségével jöhet létre. Most feltennék én is neked egy kérdést. Ha úgy gondolod, hogy a Jobbik magyarellenes akkor te szerinted jelenleg ki tudná hűen szolgálni a magyar nemzeti érdekeket?
2015. febr. 12. 12:14
10/21 Komplikato válasza:
7-es a Magyar Hajlnal szerint igen, a párt idegen érdekeket szolgál, a Fidesz pincsikutyája és orosz bérenc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!