Ha egy politikus lehet nyíltan magyarellenes, akkor miért nem vállalhatná fel egy politikus az antiszemitizmusát?
Ugyanolyan jogsértő mindkettő, bár én még nyíltan magyarellenes politikust még nem láttam.
Tehetségtelen, gerinctelen, elvtelen figurát láttam néhányat, de a bárki ellen való zsigeri gyűlölet megnyilvánulásnak azért mégis csak bajosan lehet aposztrofálni, bármely megnyilvánulásukat.
én ezt az egész magyarellenességet nem értem
szerintem magyarellenes magyar nem is létezik
csak azért mert valaki nem hirdeti boldog boldogtalan, hogy "én bizony magyar vagyok", meg nem lobogtat árpád sávos zászlót és neadjisten még rá is mer világítani a Magyarország hibáira, attól még nem lesz magyarellenes valaki
a fent ülő poltikusaink szarnak a nemzetre, csak a saját zsebük tömése a cél, ez magyarellenesség? mondjuk ez már meggondolandó...
3#, legközelebb olvasd el a kérdést..:)
4#, ha már kioktatsz, fogalmazd meg, mi a hibás. meg lehet győzni, csak ahhoz kellene a magyarázat is.
Nem magyar politikusra gondoltam. Jan Slota például nem magyarellenes?
na hármas vagyok
mégis mit kéne írjak?
legközelebb beleírhatnád a kérdésbe azt is, hogy nem magyar poltikusra gondolsz
ma a magyarok között is rohadt nagy divat lett magyarellenesezni
amúgy meg nem hülyeség amit kérdeztél, ennek valószínüleg senki sem fogja tudni megmondani az okát
lehet azért mert a zsidók kezében vannak a magyarok és nem fordítva?
amúgy Jan Slota nyíltan magyarellenes, ez magáért beszél, nem kell bizonygatni
viszont vele foglalkozni sem kell, egy alkoholista suttyó, remélem egyszer idetéved hozzánk és helyben el is hantoljuk azt a szemétládát
és nem, nem amiatt utálom, ahogy beszél a magyarokról (mert a szlovákok 90%-a is így beszél rólunk), hanem ahogyan azt teszi, nyíltan, mindenki előtt
itt nálunk mikor hallassz így beszélni egy politikust a szlovákokról?
az egész szlovák parlamentet is felgyújtanám, amiért ezt hagyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!