Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Úgyis az MSZP nyer majd, nem...

Úgyis az MSZP nyer majd, nem igaz?

Figyelt kérdés

Pedig tök egyértelmű az elv. Oszd meg és uralkodj! Annyiszor halottuk már a történelemben. Most megosszák a jobboldali szavazókat, vagy jobbik vagy fidesz, ez lesz az új szalámi taktika. A jobbiknak nem lesz annyi szavazója, hogy nyerjen, de a fidesznek sem ha ez így lesz. A jobbik jó lenne, de nem. Az én körzetemben pl. egy babaarcú 20 éves gyereket jelöltek, valahogy miért hiszem azt, hogy nem fog helyt állni? A jobbik a zsírosbödön közelébe kerül, jól megszedi magát, a kispártok is szintén elvesznek néhány szavazatot, az emberek egy része kiábrándult és el sem megy szavazni, és az Mszpnek van egy fix bázisa. (vének, cigók, ostobák)

Nem mondom, hogy a Fidesz jobb. Egyik kutya másik eb. Ellenzékként sem volt hatékony. De voltak jó ötletei. 4 évet kaptak, nem 6 évtizedet (MDP, jogutód: MSZP) a rendszerváltásról ne is beszéljünk. Remélem, megértik az emberek, hogy nem akarnak ilyen mocsok, hazug kommunistákat látni. Egyik lány ismerősömtől kidobtam a taccsot, ő törzs Mszp szavazó, neki gyurcsány a kedvenc politikusa. És akkor még ott van, hogy igéretek ide, oda, üres kasszából senki sem tud varázsolni. Szívem szerint kiábrándult vagyok, de vannak elképzeléseim. Az is igaz, hogy a fidesz sem teljesen jobboldali értékeket képvisel már. De nomen est omen. Ne MSZP, és ne a fertő SZDSZ! EZ a lényeg!

2010. febr. 11. 07:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akartan írni: "nem tudott".
2010. febr. 11. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
92%
Akik itt az MSZP t támogatják.Azok hibbantak.Mert nekik tök mindegy mi van azok ugy is arra szavaznak.Ha jövő héttől az illető egy Andrássy utcai padon fog tovább lakni az se számit.Csak ezek a szemetek győzzenek.
2010. febr. 11. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!