Úgyis az MSZP nyer majd, nem igaz?
Pedig tök egyértelmű az elv. Oszd meg és uralkodj! Annyiszor halottuk már a történelemben. Most megosszák a jobboldali szavazókat, vagy jobbik vagy fidesz, ez lesz az új szalámi taktika. A jobbiknak nem lesz annyi szavazója, hogy nyerjen, de a fidesznek sem ha ez így lesz. A jobbik jó lenne, de nem. Az én körzetemben pl. egy babaarcú 20 éves gyereket jelöltek, valahogy miért hiszem azt, hogy nem fog helyt állni? A jobbik a zsírosbödön közelébe kerül, jól megszedi magát, a kispártok is szintén elvesznek néhány szavazatot, az emberek egy része kiábrándult és el sem megy szavazni, és az Mszpnek van egy fix bázisa. (vének, cigók, ostobák)
Nem mondom, hogy a Fidesz jobb. Egyik kutya másik eb. Ellenzékként sem volt hatékony. De voltak jó ötletei. 4 évet kaptak, nem 6 évtizedet (MDP, jogutód: MSZP) a rendszerváltásról ne is beszéljünk. Remélem, megértik az emberek, hogy nem akarnak ilyen mocsok, hazug kommunistákat látni. Egyik lány ismerősömtől kidobtam a taccsot, ő törzs Mszp szavazó, neki gyurcsány a kedvenc politikusa. És akkor még ott van, hogy igéretek ide, oda, üres kasszából senki sem tud varázsolni. Szívem szerint kiábrándult vagyok, de vannak elképzeléseim. Az is igaz, hogy a fidesz sem teljesen jobboldali értékeket képvisel már. De nomen est omen. Ne MSZP, és ne a fertő SZDSZ! EZ a lényeg!
most komolyan az MSZP-re fogtok szavazni??
ez most komoly??
hol éltek ti a világűrben???
Osztom a 3.véleményét.
Egy biztos hogy Karcagon mindenkinek elege van az MSZP-böl,akit kérdeztem eddig az mind a FIDESZ-mellett áll.
Lehet, hogy nem vagy ostoba, sőt, biztosan nem vagy az. De akkor is félrevezetnek és akkor is megtévesztenek, ehhez értenek. És lássuk be, ha hiszel bennük, akkor nincs is nehéz dolguk. Ez nem arról szól, hogy ki milyen intelligens... Ha pedig ennyi botrány és kifordult hazugság után, harmadszorra is rájuk szavazol, akkor még hülyének is néznek. Nem én, ők.
Én spec. nem bízom ebben az egész rendszerben, hiszen állandóan hazudtak nekünk, pl. a szocializmus alatt is azt mondták, hogy szabadok vagyunk és csak egy kicsit kell kibírni és meglátjuk milyen jó lesz, aztán jött a "rendszerváltás" és elmondták, hogy bocs, mégsem volt jó a szocializmus, de majd most, most már tényleg szabadok leszünk és tényleg jobb lesz. Ráadásul újra elkezdték, hogy már csak egy kicsit kell kibírni, ami elég vicces, mert olyan mintha már hatvan éve válság lenne. Mi a garancia rá, hogy most "tényleg" nem hazudnak? Hogy nem csak egy parasztvakítás az egész választás, hogy nem vernek át minket és akár az EU-t is a hatalomért?
Mindenesetre én nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a Jobbik mit fog "művelni" a parlamentben, azt hiszem a 4 év elég lesz rá, hogy jobban megismerjük őket. Ha mégsem olyan hülyék, mint "tűnik", ki fog derülni. És akkor, mint ahogy az MSZP is kormányra került 1990 után 4 évvel (egy akkor még csak 8.5%-os párt!), úgy ennyi erővel a Jobbik is nyugodtan kormányra kerülhet 2014-ben. Ha viszont beégetik magukat, gondolom annak is meglesz az eredménye.
A Jobbik főleg volt MIÉP-esekből jött létre. A MIÉP jó munkát végzett a Parlamentben az 1998-2002-es ciklusban, csak Csurka ostobaságai miatt enm tudott ott maradni.
A Jobbik célja nem az, hogy jól megszedje magát, (ezt csak Csurka akarja, azért is esett szét a MIÉP) hanem a magyar függetlenségi érdekek képviselete. Lehet, hogy a kérdező körzetében nem megfelelő jelölt van, de az enyémben Balczó Zoltán indul, akit bizonyára ő is ismer. A választásokon pedig egyrészt pártra, másrészt képviselőjelöltre szavazunk, tehát lehet különbözőképpen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!