Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vagyok képben a mostani...

Nem vagyok képben a mostani hírekkel. Mi megy mostanában az országban?

Figyelt kérdés
Valaki leírná a főbb témákat amikről beszélnek az emberek? Főleg politikai dolgok érdekelnek.

2015. febr. 10. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan az megy mint 20 éve. Nem maradsz le semmiről.

A legújabb hülyeség pedig a 9 osztályos általános iskola, aminek első hallásra semmi értelme, másodikra se, de majd kitalálnak valami jó indokot -mint az iskolaköpenynél a társadalmi egyenlőséget, amit majd a rajta lévő lovacska vagy China felirat nyomatékosít- és az emberek majd elhiszik, hogy nem is olyan butaság.

2015. febr. 10. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Jézusom... :D Nem hiába nem követem a híreket. Marhaság az egész. :D
2015. febr. 10. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
71%
Magyarország jobban teljesít; a Fidesz védi a magyarok jogait; a korrupció visszaszorult; a cigányok rájöttek, hogy meg kell becsülni a magyarokat, akik eltartják őket; az egészségügyi és az oktatási költségvetés jelentősen megnőtt; Merkel elismerte miniszterelnökünk munkáját, stb.... vagy nem
2015. febr. 10. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!