Miért vannak ilyen tehetséges politikusok a Fideszben?
Önmagában én nem vagyok fideszpárti, de szerintem a leg - vicesebb, felkészültebb, összeszedettebb politikus az egész itthoni politikában Rogán:
Ilyen politikusok kellenének (rossztulajdonságoktól mentesen), akik minden időben, minden körülmények között higgadtak nem futnak el a kérdések elől, és bármikor reagálnak bármilyen kérdésre.
Ha valaki követi a politikát láthatja, hogy egyedül csak Rogán az, aki igazából szóbaáll a sajtóval. Más fidesz politikusok is rogánra hárítják a sajtót, és gyűléseken is csak ő jön ki sajtótájékoztatót tartani.
Szerintem az ő azért iylen tehetséges, mert 9 évig járt általános iskolába (hatszor az első osztályt meg háromszor a másodikat)
Nem is csodálom, hogy a kormány mindenki számára kötelezővé szeretné tenni a 9 osztályos sulikat.
Ez kapásból nem igaz hogy mindenre mindig válaszol rogán.
Tudod te, egy hidegvérű gyilkos milyen higgadt tud lenni? És nem fut el semmi elől.
Rogánnak ez a feladata. Testhezálló, hiszen folyamatosan el kell adnia az eladhatatlant, szépnek beállítani a csúnyát, örömnek a csalódást. Ha naiv és boldog akarsz lenni, hidd csak, amit eddig hittél. Csak ne csodálkozz, ha kilopja alólad a párnát is. Ritka az ilyen sunyi, alattomos, tenyérbe mászó képű hazudozó még Fidesz körökben is.
Tehetség. Az az ember rendelkezik vele, aki a kitűzött célt gyorsan, határozottan és kiválóan teljesíti. Ilyen volt például a "nagy angliai vonatrablás" - rendkívül tehetségesek voltak, a pénz máig nem került elő (milliók fontban). Vagyis a cél sem elhanyagolható, amikor egy tehetséget dicsőítünk. A Fidesz honosította meg a profi hatalomszerzés módszereit, a mindent és bármi áron történő lerablást, a hazugság igazmondássá nemesülését, és az ország precíz, gyors tönkretételét. De elsősorban a néphülyítést valósította meg zseniális tehetséggel és maradéktalanul.
de most itt nem rogánról van szó, hanem a személyiségéről.
és arról hogy a fenti videóban is viccesnek találja a szituációt, és egyáltalán nem zavarja. ez a személyiség kéne minden politikusnak.
Rogán körül éppen egy sokmilliós korrupciós botrány kezd kikerekedni. Még most csak azért nem kerül bíróság elé mert még csak most jelentették fel.
Én a helyedben nem lennék egy ilyen emberre büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!