Vajon melyik szélsőségesebb? (Lejjebb)
ma 10:24
" 00:42-es: TE alig több mint 28 ezer Ft ból élsz! A hangsúly azon van, hogy Te és nem Ti! "
Teljesen egyet értek veled.
De sajnos, érettségivel, + 2 felsőfokú OKJ szakmával, nyelvvizsgával, számtechvizsgával, + egy félig kész diplomával (egyetemi!) csak 28500 Ft os RÁT-ra futja.
Mert azon állásokat amiket betölthetnék sajnos a káderek, meg a rokonok, haverok betöltik. Mármint a cégvezető rokonai/haverjai. Aztán szépen sorban rontanak el mindent...
pl: 2 köbméter vízért kiszámláznak 14500 Ft- ot, bemegyek reklamálni, jah bocs, elnéztem jön a válasz a lakkozott körmű 20 éves kis sűrűn használt lánytól.
A bérletigazolványra a keresztnevemet kisbetűvel írja rá.
-T mobilnál ugyanez
Soroljam még?
Amíg be nem pörgök és fel nem jelentem sorban őket károkozásért.
Tini vagy egyetemista lennék, aki nem dolgozik? Nem vagyok egyetemista, de még remélem, leszek. Középiskolás vagyok, 18 éves, és képzeld, dolgozom! 17 éves korom óta, iskola mellett - és igenis, valamennyire a rovására megy.
Lehet, hogy jobban tudnék a tanulásra koncentrálni és érettségi után egyből felsőoktatási intézménybe menni, ha a magyar vállalkozó szüleimet nem teszi tönkre a rendszer, ezek után nem dolgoztatja éhbérérét - mert ezt tette/teszi.
Szólásszabadság... Igen, ide írhatok, de a szólásszabadság nem csak ezt jelenti. Vagy az is szólásszabadság, hogy békésen demonstrálókat pár centiről lefújnak könnygázzal? Itt nem a 2006-os eseményekre gondolok, ott volt, aki már tényleg túllépte a békés tüntető kategóriát, de ott is volt számtalan ember, akit ok nélkül bántalmaztak...
A kérdező kommentje:
Tini vagy egyetemista lennék, aki nem dolgozik? Nem vagyok egyetemista, de még remélem, leszek. Középiskolás vagyok, 18 éves, és képzeld, dolgozom! 17 éves korom óta, iskola mellett - és igenis, valamennyire a rovására megy.
Lehet, hogy jobban tudnék a tanulásra koncentrálni és érettségi után egyből felsőoktatási intézménybe menni, ha a magyar vállalkozó szüleimet nem teszi tönkre a rendszer, ezek után nem dolgoztatja éhbérérét - mert ezt tette/teszi.
Szólásszabadság... Igen, ide írhatok, de a szólásszabadság nem csak ezt jelenti. Vagy az is szólásszabadság, hogy békésen demonstrálókat pár centiről lefújnak könnygázzal? Itt nem a 2006-os eseményekre gondolok, ott volt, aki már tényleg túllépte a békés tüntető kategóriát, de ott is volt számtalan ember, akit ok nélkül bántalmaztak...
Jó neked öcskös, hoyg voltak vállalkozó szüleid. Sajnos nekem erre nem futotta, hanem kétkezi melós szülőkre, Igaz csak egyikre.
A rendszer meg pont jó, ahogy van.
Le kéne már törni a vállalkozók szarvát kicsit. Már túl luxus amit művelnek a 8 általános iskolai végzettségükkel. Autóval furikáznak itt.
Anyátokat azt.
"
Jó neked öcskös, hoyg voltak vállalkozó szüleid. Sajnos nekem erre nem futotta, hanem kétkezi melós szülőkre, Igaz csak egyikre.
A rendszer meg pont jó, ahogy van.
Le kéne már törni a vállalkozók szarvát kicsit. Már túl luxus amit művelnek a 8 általános iskolai végzettségükkel. Autóval furikáznak itt.
Anyátokat azt."
Jobb lenne, ha nem kötnél bele olyan dologba, amiről nem tudsz semmit. Egyáltalán milyen 8 általánosról beszélsz? Felsőfokú végzettségük van, mielőtt összejött a vállalkozás, Ők is kétkezi munkások voltak, most is azzá lettek. Tipikusan rosszindulatú ember vagy. Sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!