Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon melyik szélsőségesebb?...

Vajon melyik szélsőségesebb? (Lejjebb)

Figyelt kérdés
Eladni az országot, rabszolgasorba húzni a népet, a demokrácia alapvető elemeitől megfosztani (értem itt pl. a szabad véleménynyilvánítást, szólásszabadságot), szinte éhbérért - vagy még azért sem - dolgoztatni, kitenni őket a bűnözésnek, nem megvédeni. , VAGY nemzeti politikai stratégiát felépíteni, feltárni a valós problémákat (pl. cigánybűnözés, politikai bűnözés, korrupció) és megoldást kínálni azokra?
2010. febr. 10. 22:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%

Te is ugyanolyan jól tudod erre a választ.

Én már régen mondom, hogy pont azoknak van bőr a pofáján (az MSZP-re gondolok) szélsőjobbozni állandóan, akik a maguk módján már szinte sztálini SZÉLSŐBALOS kormányzást folytatnak...

2010. febr. 10. 22:24
 2/25 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom, de sokan nem... De én azért a helyedben a zárójelben odaírtam volna a Fideszt is.
2010. febr. 10. 22:25
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
A Jobbikon kivül minden más parlamenti párt szélsőséges mert nem a nemzet, a nép javát szolgálja,sőt eladják alólunk már a földeket...
2010. febr. 10. 22:28
 4/25 A kérdező kommentje:
Ííígy van!
2010. febr. 10. 22:30
 5/25 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szeretem a Jobbikot, de ha már választani kéne közöttük és az MSZP között akkor inkább ők.
2010. febr. 10. 22:33
 6/25 anonim ***** válasza:
23%

Magyarországon szólásszabadság van.Mindenki szabadon nyilváníthatja a véleményét.Ha nem így lenne,akkor ti sem írhatnátok ide,a Kurucz-infó és a többi sem közölhetné az ostobaságaikat.

A Jobbik pedig szélsőséges nézeteket vall.Megvalósíthatalan programot hirdet.Némelyike ha meg is valósulna,az ország rövid időn belül csődbe menne.

Nem vagyok én sem megelégedve a jelenlegi állapotokkal,de a Jobbiktól kiráz a hideg.

Azért ti csak biztassátok egymást nyugodtan.És írjátok naponta a marhaságaitokat.

2010. febr. 10. 22:35
 7/25 anonim ***** válasza:
54%

Házi Feladat:

Bizonyítsd levezetéssel a következő állításokat:

A Jobbik szélsőséges nézeteket vall.

A programja megvalósíthatatlan.

Ha mégis megvalósítható, az egyből becsődölne. (???)

2010. febr. 10. 22:39
 8/25 anonim ***** válasza:
4%
Szélsőséges az a párt, amelyik embereket méltóságában sérteget, megfélemlít, az országot irreális légvár stratégiával elszigetelné, a szomszédai ellen fordítaná, és nemzetközi színtéren ellehetetlenítené. Kérdező: hiába fényezed a Jobbikot és próbálod a többi pártot lehúzni, attól még ugyanaz a militáns, agresszív banda marad.
2010. febr. 10. 22:49
 9/25 anonim ***** válasza:
49%

Házi Feladat:

Azt várhatod hogy az a vén MSzP-kong köcs, neked bár mit is indokolni fog! Nagy a pofája és kicsi az agya, és ezt tetőzve egy vér kommunista akinek ezt a néhány szót, minden háttérismeret nélkül a szájába adott a balíb média.

Egy vitaképtelen kripta szökevény aki a gyerekei, unokái jövőét lekakálja, és egy tál kölesért pátvonalon eladja.

2010. febr. 10. 22:52
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
megfosztani (értem itt pl. a szabad véleménynyilvánítást, szólásszabadságot) Ha nem lenne szólásszabadság nem irhatad volna ide ezt a kérdést. Te dolgozol? Ki dolgoztatt éhbérért? Szerintem egy hülye tini vagy aki nem dolgozik vagy egyetemista aki szintén nem dolgzik.
2010. febr. 10. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!