Vajon melyik szélsőségesebb? (Lejjebb)
Te is ugyanolyan jól tudod erre a választ.
Én már régen mondom, hogy pont azoknak van bőr a pofáján (az MSZP-re gondolok) szélsőjobbozni állandóan, akik a maguk módján már szinte sztálini SZÉLSŐBALOS kormányzást folytatnak...
Magyarországon szólásszabadság van.Mindenki szabadon nyilváníthatja a véleményét.Ha nem így lenne,akkor ti sem írhatnátok ide,a Kurucz-infó és a többi sem közölhetné az ostobaságaikat.
A Jobbik pedig szélsőséges nézeteket vall.Megvalósíthatalan programot hirdet.Némelyike ha meg is valósulna,az ország rövid időn belül csődbe menne.
Nem vagyok én sem megelégedve a jelenlegi állapotokkal,de a Jobbiktól kiráz a hideg.
Azért ti csak biztassátok egymást nyugodtan.És írjátok naponta a marhaságaitokat.
Házi Feladat:
Bizonyítsd levezetéssel a következő állításokat:
A Jobbik szélsőséges nézeteket vall.
A programja megvalósíthatatlan.
Ha mégis megvalósítható, az egyből becsődölne. (???)
Házi Feladat:
Azt várhatod hogy az a vén MSzP-kong köcs, neked bár mit is indokolni fog! Nagy a pofája és kicsi az agya, és ezt tetőzve egy vér kommunista akinek ezt a néhány szót, minden háttérismeret nélkül a szájába adott a balíb média.
Egy vitaképtelen kripta szökevény aki a gyerekei, unokái jövőét lekakálja, és egy tál kölesért pátvonalon eladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!