Fideszre szavazók! Fidesz vagy képzeletbeli párt?
Úgy értem, hogy leírom, hogy mi lenne a programjuk, és az a kérdésem, hogy ti választanátok ezt a fidesz helyett? Ha nem, akkor miért?
Program/intézkedések:
-Új stadion építések azonnali felfüggesztése
-Miniszterek számának drasztikus csökkentése (ilyen-olyan helyettes, tanácsadó meg stb, amiből most mindenkinek van 10db)
-Nyugdíjasok ingyenes utazásának eltörlése, emellett háziorvos által adható utazási költségtérítés létrehozása
-Nyugat felé fenéknyalás a jobb befektetések érdekében, stb... (nem kell attól még őket szeretni, de ilyen a politika)
-többkulcsos adó bevezetése (ezt a fantáziátokra bízom)
-stratégiai megállapodások megszüntetése a multikkal
- helyette, minden szempontból a magyar kkv támogatása
- NAV teljes átalakítása, vagyonosodási vizsgálat mindegyik mostani közép és felső vezetőnél
Hirtelen ennyi.
Csak a fidesz.
többkulcsos adó hol érthető hol nem.
Aki többet keres 1 kulccsal is többet fizet be pl. SZJA-ba, szóval felmerül a kérdés, hogyha többet rak az államkasszába, miért kéne még többet?!
Azért mert minden gazdag országban egy-két kivétellel mindenhol így van.
A gazdag nem fog leszegényedni attól, hogy többet fizet, míg a szegény viszont még szegényebb, a viszonylag jól élő meg képes lesüllyedni szegénnyé az egykulcsos miatt.
A gazdag érdeke is, hogy ne szegényekkel legyen körülvéve, hogy eltudja adni a kicseszett dolgait a vállalkozásával.
Tömören ennyi, ne menjünk már bele ennyire alap dolgokba. Elég megnézni melyik ország gazdag, és MITŐL. Svájc azért, mert mindenki odaviszi a pénzt az alacsony adók miatt. Ha nem vitték volna anno oda, nem lennének ilyen pozícióban.
hát figyelj 1 kulcsos adó párti vagyok én is, úgy, hogy én magam is a kedvezményezett lennék, ha 2 kulcsos lenne.
de ettől független elveim szerint a fenti dolog miatt (mivel ez %-os) ez valóban fair. Az hogy mi megy több országban az nem feltétlen jelenti azt hogy jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!