Holokauszt kártérítés a MÁVtól. Ez valami vicc akar lenni?
A holokauszt magyar áldozatainak hozzátartozói egy chicagói bíróságon beperelték a MÁV-ot, amiért a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Állításuk szerint keresetüket kilenc évnyi kutatómunka előzte meg, 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik.
/ eszemben sincs tagadni a holokausztot, csak ez valahogy irreális, hogy a mostani ott dolgozók, és tulajdonosok lakoljanak, a 60-70 évvel ezelőttiek bűneiért.
Ha anno is ilyen pofátlan, minden bőrt lenyúzó, pénzsóvár "izék" voltak, kezdem megérteni, miért velük kezdte az a csúnya nézésű, bajor bajszos bácsi...
Már ha igaz bármi a holokamuból.
De ennyi erővel beperelhetnék az akkori lőszergyárak jogutódjait is, mivel az ő töltényeikkel is öltek zsidókat!
Elhiszem hogy a sérelmeket nem lehet jóvátenni, de ez már pofátlanság!
Valószínűleg az akkori mávosok nem jókedvükben szolgálták ki azokat a vonatokat, hanem mert féltették az életüket, és a családjukat! Nem egy szabad akaratot biztosító demokratikus rendszerben éltek!
21. 15.
Te különben tudatában vagy a Nyilas-kultusz mivoltjárólvagy csak sokat hallottad apucitól és megtetszett, mint szitokszó? Nos, szerintem én nem vagyok se nyilas, se hungarista, bár te a fejlett képességeiddel így megállapítottad rólam, mert nem nyalom a zsidók seggét és nem magasztalom őket az égig. Vagy az a bajod, hogy ízig-vérig magyar vagyok, és inkább a saját fajtám védem, tisztelem és szeretem, mint a zsidókat? Van egy jó ötletem, szerintem fogadd meg. Foglalj jegyet az első Tel-Avivba induló repülőgébre és vissza se gyere. Ennyit igazán megtehetnél. Egy hülyével kevesebb lenne (viheted magaddal a családod, úgy mégjobb).
20. 08. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!