Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ismerősöd, akiről...

Van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy melyik pártra adja le a voksát?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen viszonyban vagytok? (pl. szülő, testvér, legjobb barát, munkatárs...)
2010. febr. 10. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Igen, tudom. A családon belül továbbra is nyugodtak a kedélyek. Néhány barátommal már egy ideje nem tartom a kapcsolatot, mivel nem voltak képesek tolerálni a politikai preferenciáimat, és folyton le akarták nyomni a torkomon az övéket.
2010. febr. 10. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, MSZP-s, Fideszes, Jobbikos, LMP-s. Szülő, rokon, szomszéd, jó barát (nem sorrendben). A politika miatt nem megyünk egymás torkának, nem érdemes.
2010. febr. 10. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Van, egyértelmű h jobbik, és h ki? szinte az egész utca:P
2010. febr. 10. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A családtagjaimról mind tudom, hogy ki melyik pártra szavaz. Barátaimról is szinte mindről. Ismerősöknél van olyan, akinél nem tudom. Osztálytársaim közül nem szavaz mindenki, aki szavaz, arról tudom. Meg szoktuk ezeket beszélni.
2010. febr. 10. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Hol dolgozol a 3/3-as ügyosztályon?
2010. febr. 10. 20:51
 6/6 A kérdező kommentje:

20:51: Nem. Csak furcsa számomra, hogy valaki megbeszéli mással, kire szavaz, engem úgy neveltek, hogy lehet beszélni politikáról, választások előtt kell is, lehet értékelni a kampányokat, de az, hogy kire szavazok, titkos. Még a szüleimről sem tudom, kire szavaznak, sőt, ők sem egymásról. Persze lehet sejteni, de az nem 100%.

Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy gondolkoznak erről mások, illetve milyen arányban vannak azok, akik ugyanúgy a világon senkinek (még a páromnak sem) nem mondják el ezt, mint én.

Egyelőre úgy látom, kisebbségben vagyok.

2010. febr. 11. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!