Gondoltál már arra, hogy hány ismerősöd böngészheti az oldalt akiről nem is tudsz?
Figyelt kérdés
Közel 30 000 regisztrált felhasználó van...
Persze ebből rengetegen nem aktívak.
2009. jún. 23. 00:30
1/10 anonim válasza:
igen, eszembe jutott már:)
de, nincs ezzel baj, lehet pont olyan ismerősödnek adsz egy jó tanácsot, akivel személyesen nem lennél ilyen közvetlen :D
2/10 anonim válasza:
Gondoltam mar ra, de akiket kozelebrol ismerek, nem is tudnak errol az oldalrol :))
Igaz soknak nincs is annyi ideje, hogy ezzel szorakozzon, pedig soknak ajanlottam :))
3/10 anonim válasza:
Én szoktam gondolni rá, miközben kiírok egy kérdést. Próbálom úgy, hogyha vki ismer ne jöjjön rá hogy mondjuk én vagyok.
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy téged is ismerlek :)
5/10 anonim válasza:
Nekem van egy barátnőmm itt, nagyon sokszor felismerem a válaszairól :P Persze ő nem tudja :D
6/10 anonim válasza:
ajajj. Kezdek félni. Lehet, hogy engem is felismernek, csak nem mondják:)
7/10 anonim válasza:
nekemis átfutott az agyamon, de nemhiszem, hogy bárki is az ismerőseim közül tud erről az oldalról
8/10 anonim válasza:
Érdekes...Mert lehet,hogy pont egy "halálos" ellenségnek adok egy életmentő segítséget :D
De nem tudok róla,hogy lenne itt ismerősöm...
9/10 anonim válasza:
Nekem sógornőm itt van:D Szoktunk dumálni erről az oldalról...:)
10/10 anonim válasza:
Sziasztok! (lehet hogy az ismerőseimvagytok) ki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!