Évek óta téma, hogy miért nem csökkenti Orbán a benzinárat. Most hogy 320 forint a 95ös miért nem szárnyal hát a gazdaság?
Te vak vagy/süket vagy?
A TV reggeltől estig azt szajkózza, hogy mi húdenagyon teljesítünk, lassan már talán Németországot is lehagyjuk. És ha a TV azt mondja, akkor az valószínűleg úgy is van. Szóval ne bántsa senki a fideszt, mert nagyon tudják, hogy mi jó nekünk.
(irónia)
A gazdaság pedig nem attól fog szárnyalni, hogy 320-ba kerül a benzin literje, vagy 3.60 a kenyér.
Mert a benzinár globális csökkent. Nekünk az kéne, hogy azokat a g-ci (most már szabad használni, ahogy az elk-rtam kifejezést is :D) adókat csökkentsék, ami ugyanúgy rajta van még mindig.
(és ezen még csak 21% az ÁFA...)
"Most hogy 320 forint a 95ös miért nem szárnyal hát a gazdaság?"
Szerinted ki a fene bír kifizetni 320 forintot egy liter benzinért?
Csakhogy tisztázzuk!! Orbán semmiféle benzinárat nem csökkentett, sőt, ellenkezőleg. Csak te beveszed a meséjét.
A benzin ára nálunk 440 körül volt, lement 340-re. Ez kb. 23% csökkenés. Az olaj világpiaci ára ugyanezen időszakban feleződött. Vagyis az állam engem jelentősen kizsigerelt ebben az időszakban. Tudom, hogy az ellenkezőjét mondja, de én ilyenkor a pénztárcámat nézem, tájékozódom külföldi hírekből (többől), és ismételten megállapítom, hogy be akarnak csapni. Meg is teszik, de a hozzá tartozó mesét be nem veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!