Szerintetek mikor éri el az Euró árfolyama a 400 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Szerintem idén év vége felé, vagy jövőre.2015. jan. 5. 18:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem is még idén. Bár az euró is be fog dőlni előbb-utóbb, szóval ki tudja...
2/7 anonim válasza:
soha. amint putyin lenyugszik 270 lesz
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de az lesz, mint az oroszoknál. Mindenki órákat árt sorba vasárnap a boltokban, mert kicsit jobb volt a rubel árfolyam és kaptak vmit a pénzükért.
Ja mégsem, nálunk nem lesznek nyitva a boltok
4/7 anonim válasza:
És mégis mire alapozod a véleményed? :D
Az euró ára az utóbbi hetek eseményei miatt alakult így, nem egy lejtő tetején vagyunk. Minden pénzügyi elemző szerint visszaáll a régi rend nemsokára.
5/7 anonim válasza:
Nem csak Putin miatt döglődik a forint, sőt, már nem igazán az van rá igazán nagy hatással - persze, fontos ez is. - Viszont 400-ig nem megy el. Azért ne legyünk ilyen khm. buták...
7/7 A kérdező kommentje:
Ez csak egy tipp :P
de azért ha megnézitek, voltak olyan időszakok, amikor csökkent egy kicsivel, de hosszú távon folyamatos az emelkedés.
2015. jan. 6. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!