A mélyen tisztelt Orbán Viktor ezt komolyan gondolja?
H majd ő intéz több 100 rendőrt és akkor rögtön rendben lesz a közbiztonság??
Mikor mindenki tudja, h ide nem több rendőr kell, hanem olyan jogszabályok és törvények, amiknek van visszatartó ereje!
rendőrállam,az emberek mégjobban fognak félni (a rendőröktől!)
de a kérdésedre visszatérve gondolom a tvben láttad valamelyik nap hogy ezt mondta,mert azt én is láttam,de én 3k -re emlékszem. csak több lesz a rendőrség kiadása.
Én meglátásom is ez, h csak több lesz a rendőrség kiadása, meg valszeg fog "javulni" a statisztika, hiszen több rendőr,több helyszínbírságot fog kiosztani,de ennyi.
Teljesen mindegy, h 2 vagy 4 rendőr viszi be az elkövetőt, ha egyszer kiengedik.
Fegyverviselési meg szerintem azért nem jó ötlet, mert most akkor szerez a "c" is, aztán....
Az h Te vagány vagy és mered használni az egy dolog, de ezzel nem mindenki így van!
8. Középiskolás roma fiatalok rendőrré válásának segítése, ösztöndíjasok számának növelése
Ötszörösére emelkedik a roma rendőr-ösztöndíjasok száma. A középiskolás roma fiatalok rendőrré válásának elősegítése érdekében 1996 óta működő pályázati rendszer bővítésével a mai 60 ösztöndíjas hely száma ötszörösére 300 főre (helyre) emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!