Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme ennek a jobbikos...

Mi értelme ennek a jobbikos "kitörés túrának"? Kérem csak jobbikosok válaszoljanak.

Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 20:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Az 1945-ös budai kitörési kísérlet a budapesti csatában a Budai várnegyedben körülzárt német–magyar csapatok összehangolt nyugati irányú támadása az összefüggő német arcvonal elérésére.

Megemlékezés ezekről a katonákról

2015. febr. 7. 20:48
 2/18 A kérdező kommentje:
milliónyi magyar katona esett el a történelem során, miért pont erről kell megemlékezni?
2015. febr. 7. 20:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Rákóczi szabadságharc pl nem érdemelne minimum ennyit, de inkább ennél is többet?
2015. febr. 7. 20:52
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen érdemelne, de azért azt nehezen lehetne kivitelezni. Megemlékezés meg van arról is.
2015. febr. 7. 20:59
 5/18 anonim ***** válasza:
27%
A Jobbik vonzódik a Horthy-korszakhoz, így az akkori események nagyobb jelentőséggel bírnak számukra.
2015. febr. 7. 21:08
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

"Rákóczi szabadságharc pl nem érdemelne minimum ennyit, de inkább ennél is többet?"

Van jobbikos kötődésű Rákóczi emlékmenet is.

[link]

2015. febr. 7. 21:24
 7/18 A kérdező kommentje:
Oké, és bocskai szabadságharcnak is van? A török hodoltság alatt szolgáló végvári és egyéb katonáknak is van megemlékezése? Az első világháborúban elesettekre is van megemlékezés? Pedig azok sokkal tisztább korszakok voltak.
2015. febr. 7. 21:32
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

7: Majdnem mindennek van, még olyannak is, amiről te még nem is hallottál. Ne erőlködj.

A lényeg, hogy minden jobbikos náci, igaz?

2015. febr. 7. 21:37
 9/18 A kérdező kommentje:

Én is jobbikos vagyok. Nem elkötelezett, de szimpatizáns. És nem azért mert szerintem ők a tökéletesebbek hanem mert a legkisebb rossz. Viszont nagyon nem szeretem amikor ilyen fasisztoid dolgokhoz húznak. A kitörés túrát korábban neonáci szervezetek szervezték. És azt sem szeretem hogyha folyton az önsajnáló-magyarkodással jönnek. Nem a magyarkodás zavar hanem az önsajnálás. Mindíg nemzeti tragédiákra emlékezünk , mindíg mártírokról emlékezünk meg stb, vona gábor pl büszke rá hogy a "sokat vert magyar nemzet tagja" . Senki nem akar egyb depressziós nemzet tagja lenni. Az jó irány hogy a győztes pozsonyi csatát ünnepnappá akarják nyilvánítani egy kissé optimistább nemzetkép kialakítása érdekében, de ez rohadtul nem egyenlíti ki a két veszett szabadságharcot, trianont stb.

Miért attól kell magyarnak éreznem magam hogy folyton gyászolok?

2015. febr. 7. 21:51
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Azért a kitörés van kiemelve,mert időben közelebb van hozzánk.Másik lényeges dolog hogy a mai napig a 2.vh következményeit nyögjük.
2015. febr. 7. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!