Nem lett volna jobb, ha sohasem lépünk be az EU-ba és a NATO-ba?
Figyelt kérdés
Most sokkal nyugalmasabb lenne az élet, élénk és könnyű lenne a határforgalom Eurázsia felé, a boltokban orosz termékek lennének, a nyugati határok szorosan zárva lennének, még jobb lenne a közbiztonság, szociális ellátás, szerintem nem jártunk volna rosszul.2015. febr. 6. 22:14
11/14 anonim válasza:
Csak az együttműködés nyomatékosságának kifejtése érdekében kérem azt, aki hajlandó lenne velem együtt jelenteni a továbbiakban az ilyen jellegű kérdést, az dobjon már egy zöld pacsit, hátha a 100% észhez téríti a kedves kérdezőt! :) (ide is jöhet és az előbbi hozzászólásomhoz is) :)
12/14 anonim válasza:
Én csippantom a Warburgot meg trabantot
13/14 anonim válasza:
egyszer már kipróbáltuk eurázsiát
40 évig itt voltak az orosz megszállók
kösz, de még egyszer nem
14/14 anonim válasza:
Ti mindig felvidítotok engem :D
Jobbak vagytok mint Kiss Ádám(ezt ne higgyétek el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!