Eldöntöttétek már, h melyik pártra szavaztok?
és miért?
köszi a véleményeket,kiváncsi vagyok:-)
Igen,a Jobbikra ez már egészen biztos,én már az EP választásokon is rájuk szavaztam,de ott még meg volt az esélye annak,hogy elveszett szavazat lesz.
A miértjét picit hosszú lenne úgy kifejteni,hogy ne generáljak itt felesleges vitát.
:))
Jobbik
Hogy miért?Mer végig éltem az elmúlt húsz évet ebben az országban...
LMP.
Mert értelmes, cselekvő, aktív embereket akarok látni a Parlamentben, akik a fejlesztésen és haladáson dolgoznak.
A Jobbikra, mert az egyedüli nemzeti párt és olyan megoldásokat kínál, ami felé már 90 óta haladnunk kellene.
Mert elegem van a korrupt politikusokból, akiknek már annyi sara van hogy a sárlavina eltemeti őket.
Jahh!
És ha valaki liberálisabb felfogású, annak azt ajánlom szavazzon az LMP re, hogy minél több új erő lehessen a parlamentbe. Rázzuk le magunkról az élősködő tetveket!
Jobbik
Bosszú az elmúlt húsz évért,és az összes családtagom és az összes munkatársam /41/is így szavaz.
A Jobbikra.
És nem a white power miatt, mielőtt valaki itt lökni kezdi a szokásost, hanem mert felnőtt fejjel éltem meg a Kádár-rendszer utolsó 8 évét, aztán pedig az elmúlt 21 évet '89-től.
És a tököm kivan már...
"LMP, mert ők tényleg új alternatívát látnak a politikában, ahol fontosak a civil érdekek, és őket a cselekvés vezérli nem a gyűlölködés, mint a Jobbikot.
"
Őket a pénz érdekli, meg, hogy a haveroknak legalizálják a kábszert. Az LMP csak egy gazdag gyerek klub.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!