27%-on a biztos szavazók között a Jobbik támogatottsága. Ez már egész jó. Jobbikosok, mit szóltok?
2010-2014-ben is azt mondták győzni fognak, igaz.
Aki ért a politikához, az tudja, hogy miért mondanak ilyet az ellenzéki pártok.Vagy, talán a demokratikus ellenzék nevű Frankenstein nem ezt mondta?
Egy ellenzéki párt, bármekkora is a támogatottsága, azt kell mondaniuk, hogy győznek, hogy megnyerik.
Mit szólnának a szavazók, hogyha azt mondaná Vona vagy teszem azt Mesterházy, hogy "hát nekünk a második vagy harmadik hely is megfelel"
A szavazóik kiakadnának.
Ez csak az bizonyítja,hogy nő a buta és kilátástalanak emberek száma.
Azok szavaznak ilyen szélső jobboldali pártokra.
Szerintem visszasírnátok még a fideszt is(amit én is utálok).
Remélem erősödni fog a bal oldal,és lesz valami koalíció,és olyan párt lesz végre hatalmon,ami betartja az európai értékeket,nem sanyargatja a szegényeket,segít a rászorulókon,nem pedig eltapossa őket.
Na,a Jobbik ilyet nem fog tenni,csak kényszermunka táborok lesznek rendőrállam.
Köszi,én ilyenből nem kérek.
"Remélem erősödni fog a bal oldal,és lesz valami koalíció"
Na, popcorn gyerekek! Kezdődik az esti mese! :D
"Utolsó, ennyire azért nem értelmesek a rubicon-félék, szerinted ők felfogják amit írtál? "
Olyan jó hogy az ilyenek mint te még egy választ sem tudnak értelmezni. Szánalom vagy :D
"Remélem erősödni fog a bal oldal,és lesz valami koalíció,és olyan párt lesz végre hatalmon,ami betartja az európai értékeket,nem sanyargatja a szegényeket,segít a rászorulókon,nem pedig eltapossa őket.
Na,a Jobbik ilyet nem fog tenni,csak kényszermunka táborok lesznek rendőrállam."
Nyugodtak lehettek benne a mostani gittegyletek nem nagyon fognak erősödi szerencsére!
Benneteket elnézve meg nem is lesztek képesek értelmes alternatívával előjönni a jobbik meg az összes többi helyett. Akkor inkább tényleg a fidesz....
Még az lmp úgy ahogy de azok sem tudják az embereket megszólítani.
"Európai értékek" LOL
" ma 11:43"
Lehet perszézni és mosolyogni, de a hülyeséged ettől cseppet sem lesz kínosabb. Sem az én válaszomat, sem a másik válaszoló válaszát nem voltál képest értelmezni, ehelyett azt hitted hogy most majd ara hivatkozva beszólhatsz nekem. Mondom: Szánalom vagy :D
"Lehet perszézni és mosolyogni, de a hülyeséged ettől cseppet sem lesz kínosabb. Sem az én válaszomat, sem a másik válaszoló válaszát nem voltál képest értelmezni, ehelyett azt hitted hogy most majd ara hivatkozva beszólhatsz nekem. Mondom: Szánalom vagy :D"
Rubicám, ha te mondod! :DDD
"ma 11:46"
És megjött a hivatalos jobber hozzáállás, amikor az értelem sem tükröződik a szemekben csak lehessen nyomni egy rigmust. Gratulálok! Ja igen, ettől még régen is többé-kevésbé pontosan belőtték a jobbik szavazótáborát csak a sok majom mint te akkor is bevette hogy ők lesznek a kormányalakítók. Utána meg pislogtatok mint szar a fűben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!