Mi lesz 10-15 év múlva hazánkban? Élhetőbb hely lesz, vagy rosszabb? Elérjül minimum Szlovénia szintjét?
Hát igen, nyugodtan menjetek csak, boldogítsátok csak a nyugatot.
Ennyi ésszel, hogy nem bírjátok felfogni, hogy szándékosan írtam szlovákot...
"Hát igen, nyugodtan menjetek csak, boldogítsátok csak a nyugatot."
Szívesen tesszük, amikor a nyugat is boldogít minket.
Ez a kérdés teljesen megválaszolhatatlan.
15 év annyira nagyon sok idő, hogy felmérhetetlen. 15 éve nekem eszembe se jutott volna, hogy okostelefonom lesz, hogy négyes metrón utazok, hogy paypass-al fizetek a boltban, hogy az autók gps-el vezetsz, vagy lesz olyan hogy várkert, szimpla, romkocsma, bérelhető bicikli, vagy épp hajós közlekedés a bkv-nál. Senki nem látott akkor még "szabadulós szobát", a Gozsdu udvar nem is létezett, a Deák tér úgy nézett ki, mint egy poszt szoci maradvány a 70es évekből, nem volt 3d mozi, stb.
Ezek a dolgok egyáltalán nem is léteztek és ezért senki nem is gondolt erre 15 éve. Próbálj meg visszaemlékezni 15 évvel ezelőtt mit gondoltál milyen lesz majd 2015? A mai hétköznapi rutin számos eleme még csak fel sem volt találva 15 éve. Tehát ha engem kérdezel, akkor teljességgel megjósolhatatlan, még csak megközelítőleg is.
"Hát igen, nyugodtan menjetek csak, boldogítsátok csak a nyugatot."
Talán ott nem kell azt hallgatnom:
- te még tanulsz 32 évesen munka mellett? fujj.
- vállalkozó vagy? pénzéhes zs*dó.
- Sportolsz? nem vagy normális, minek?
- nem nézel TV-t? úristen,de gáz vagy.
- "minek az okostelefon/számítógép/automatizált lakás/napelem/mikrohullámú sütő régen is éltünk nélküle.
- Portfólió, befektetés? Az meg mi? Magyar ember fizikai munkát végez, nem ilyen szellemi hülyeséget, az zsi*ó találmány.
stbstbstb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!