Az MSZP alatt is ilyen erős lenne a Jobbik?
A Jobbik jelenleg 13 százalékkal van lemaradva a 2/3-os Fidesztől.
Ha marad az MSZP 2010-ben, vagy, ha 2014-ben van kormányváltás, akkor is ilyen erős lenne?
Az MSZP, illetve a demokratikus összefogás mit kezdene a helyzettel?
Épp az, hogy sokkal erősebb lenne, mert az embereknek 2010-ben meg azóta is elegük van az állandó kisebbségimádatból.
Ez csak olaj lett volna a tűzre.
Ha az MSZP baloldali lenne és nem liberális akkor nem.
De a jelenlegi állapotából kiindulva a közvélemény-kutatások ilyen MSZP-FIDESZ-JOBBIK 20-40-40 körül állnának.
# 2
Khhm. Jó lesz az 15-40-25-nek is.
Álmokból nem lehet várat építeni :)
A biztos szavazók között ki kell jönnie a 100%-nak
Nem hiszem.
A lakosság pont azért választotta meg 2010-ben a Fideszt, mert nem akartak MSZP-t, de a Jobbik túl sok volt nekik.
A Jobbik erősödéséhez az is kellett, hogy a sok ember csalódjon az MSZP-ben, aztán a Fideszben is.
Logikai szükségszerűség volt, hogy az MSZP után a Fidesz jöjjön és ne egyből a Jobbik.
Az emberek megpróbálják elodázni a szélsőségeket, amennyire az lehetséges, de egy idő után végül megadják magukat, amikor már végképp tarthatatlan a helyzet. Türelmetlenné válnak és kétségbeesetté, ezért radikalizmust akarnak.
Nálunk is pont ez zajlik le éppen.
Szerintem erősebb lenne, mert a szocik (demokratikus összef.sás)egy széthulló, egymással is marakodó vicctömörülés, tehát semmit azon kívül, hogy közvetve segítették is a jobbik erősödését.
De, hogy mennyivel lenne "erősebb" azt nem tudom, jós nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!