Most már biztos a vasárnapi zárva tartás?
A törvény az időkorlát után veszi kezdetét.
Utána biztos lesz.
Addig még bármi lehet, hiszen egy törvényt vissza is lehet vonatni, vagy Alkotmány bíróságon felülvizsgálatot kérni, bár így a jobboldali érdekek sérülnének, ilyen úgy sem lesz.
marad az eredeti felállás, vasárnap a családé.
Amennyire én tudom március 8. lesz az utolsó vasárnap amikor nyitva lehetnek a boltok. Kivételt képez a 200 négyzetméternél kisebb területű bolt, ott ahol az eladó tulajdonos is egyben.
A népszavazási kezdeményezéseket eddig visszadobták, de ez jobbára annak köszönhető, hogy a Szepessy Zsolt-féle mikropárt (Összefogás Párt), a VOSZ és a DK is adott be különböző szövegezésű kezdeményezéseket, de ha az egyiket visszadobják, addig nem dönthetnek egy másikról, amíg le nem telik a fellebbezési idő.
De még ha át is menne, akkor is kétszázezer aláírást kell összegyűjteni, ami szintén nem egy-két nap, azokat utána hitelesíteni, és még aztán kiírni a népszavazást, tehát ha lesz id belőle valami, az leghamarabb késő tavasszal, nyár elején, addigra meg a kezdeti felháborodás után sokan bele fognak törődni a dologba, és a végén érvénytelen lesz a referendum, ha meg is tartják.
Köszi a válaszokat!!
4. válaszoló, Te dolgozó vagy?
"4. válaszoló, Te dolgozó vagy?"
Nem, Ő Mészáros Lőrinc, aki föl akarja vásárolni a becsődöltetett multikat.
én hallott egy olyat,hogy a vasárnap zárva lévő piacok viszont márciustól ki fognak nyitni méghozzá kötelező jelleggel,mert oda akarják átterelni az embereket.
mondjuk nem tudom a shoppingolós rétegnek mi köze van a hús,zöldség nagybevásárláshoz,de mivel érdekelt vagyok a dologban én örülök ennek,mert plusz pénz szaga lóg a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!