A KGBélázók szerint Kovács Béla pontosan milyen államtitkokat szivárogtatott ki?
Kovács nem kém, hanem gazdasági lobbista, éppen emiatt beszél olyan sok nyelven.
Mellesleg, az EU-nak miféle titkai vannak, amiről nem lehet tudni?
Szerintem itt a gyk-n senki sem ismer egyetlen államtitkot sem (ha ismernénk, nem lenne államtitok). Így arra sem tudunk válaszolni, hogy a Béla miket szivárogtathatott ki.
Viccen kívül: nem klasszikus kémkedéssel gyanúsítják, hanem úgynevezett befolyásoló ügynöki tevékenységgel:
Ahogy írták feljebb, Béla úr mint az összes többi diplomatának öltözött ügynök,/kettős ügynök manapság a gazdasági lobbizmusba veti minden erejét az őt alkalmazó ügynökség kifejezett kérésére.
nehéz az ilyet nyakon csípni, mert ő elvileg csak a demokratikusan megválasztott jogát gyakorolja, "elvileg"pártja álláspontját képviseli és tolmácsolja mások/érdekemberek felé.
Jó, akkor Kovács Béla nem kém, hanem ügynök, mégpedig Putyiné és az a célja, hogy szétverje az EU-t, majd az EU szétesésével - a többi KGB-ivadékkal karöltve - külön-külön orosz érdekszféra alá vonja a magányos államokat.
Így már jobban tetszik? Most már fel bírod fogni a lényeget?
Putyin a NATO-t akarja szétverni.
Az EU egyáltalán nem zavarja, eddig sem zavarta.Megépült az Északi-Áramlat is, ami főleg Oroszországnak jó.
Köszönöm a jól megmondó, kioktató, lekezelő stílusú válaszodat, külön magyarázat nélkül is értettem, hogy mi a "befolyásoló ügynök".
Az egészben azért kételkedek leginkább, tudom, nem jó érv a tekintélyre való hivatkozás, de Gálszécsy András, az NBH volt főigazgatója egy az egyben kampányfogásnak, karaktergyilkolási kísérletnek minősítette ezt az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!