Miért kellene azt gondolnunk, hogy Kovács Béla kém?
Figyelt kérdés
Sokan hajtogatják ezen az oldalon, hogy "Kovács Béla márpedig kém", de ezt bármi konkrétum nélkül teszik, csak a "márpedig kém" szöveget ismétlik ebben a témában. Meg egyébként. Általánosságban a Fideszt szemfényvesztők, hazugok gyülekezetének tartják az itteni megmondóemberek, még a kérdésüket sem szabad elhinni, de ebben az ügyben tévedhetetlenek ?2015. jan. 25. 22:30
1/16 anonim válasza:
Én szerintem a békaemberek is hihetőbbek, mint az EP kémkedéses sztori, szóval nem tudom miért hisznek benne.
2/16 anonim válasza:
Nagyon is vannak konkrétumok, nem csak a kuruc.info-t kéne olvasgatni: [link]
3/16 anonim válasza:
Erre a sztorira gondoltam (+ elég fura, hogy pont választások előtt került elő) (1. vagyok)
4/16 anonim válasza:
Jajj, most őszintén: ha egy fideszes lenne és izraellel, de ugyanezzel a sztorival, akkor is ezt gondolnád? Kicsit legyél már objektív. Legalább magadban néha.
5/16 anonim válasza:
Én?
Amúgy ugyan ezzel a sztorival akkor sem hinném el.
Egy embernél sem hihető ez a sztori és az időzítés.
6/16 anonim válasza:
Ez az ember menni, beszélni nem tud, nem hogy kémkedni.
Nem egy James Bond figura ez a szerencsétlen elhízott napközis.
Nézzetek már rá. Ti rábíznátok fontos államtitkokat?
Na ugye.
El tudjátok képzelni egy James Bond film vagy Impossible Mission főszerepében?
7/16 anonim válasza:
Én addig nem gondolok amíg ez tényleg be nem bizonyosodik.
8/16 Körmendi Mátyás válasza:
A 2-es jól írja, hiába pontozzák le a nagy jobberek.
Nem mellesleg, a fasziról már a feje alapján meg lehet állapítani, hogy orosz.
9/16 Körmendi Mátyás válasza:
Na, elkezdtem olvasni a cikket és közben kiderült, hogy tényleg az egyik itt állomásozó szovjet katona volt az apja. :D
10/16 anonim válasza:
Az egészet az teszi hiteltelenné, hogy egy veszedelmes nemzetközi kémet hogy hívhatnak már Kovács Bélának? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!