Szerintetek ha Volner János a Jobbik elnöke lenne, hogyan vezetné?
Csődbe vinné, aztán átíratná valami hajléktalan nevére, ahogy a cégeivel is tette.
Volner jo szakember??? LOL.
Remelem tudjatok hogy Volner evekig az index foruman nyomult, ismert nick alatt, magat amerikai nagyvallalkozonak adta ki.
Nem szazas az a csavo, az tuti. Hogy mitol lenne jo szakember az meg nem fer a fejembe, rendor volt...
"Volner jo szakember??? LOL.
Remelem tudjatok hogy Volner evekig az index foruman nyomult, ismert nick alatt, magat amerikai nagyvallalkozonak adta ki.
Nem szazas az a csavo, az tuti. Hogy mitol lenne jo szakember az meg nem fer a fejembe, rendor volt..."+
Először is, igen, jó szakember. Szerintem te a gazdasági kérdésekben csak pislognál, mikor ő beszél, de nem vagyok kíváncsi a te szánalmas magyarázkodásodra, hogy "dehogynem, en mindent tudok, hiszen en vagyok az egesz orszagban az agy".
Remélem tudod, hogy bizonyítékot nem adtál, csak rágalmaztál. Jó lenne, ha megtanulnátok végre kedves "demokratak", hogy ha állítunk valamit, akkor azt bizonyítani is kell.
Hogy mitől jó szakember már leírtam, csak pislognál, mint hal a szatyorban, ha valaki pl. az államadósságról kérdezne téged. Írni sem tudsz, így nyilvánvalóan te csak egy GYK-n álnév mögé bújva szitkozódsz. Igen, ez roppant szánalmas.
Szemelyesen ismerek olyan embert aki meg Volnert ismeri szemelyesen. Nyilvan a Jobbikosok ezen azonnal felhordulnek, nem is vartam mast, de azert jobb ha tudjatok hogy igy van :)
Gazdasagi kerdesekben meg siman vitaba tudnek szallni Volnerrel is meg barki massal, de nem en vagyok a tema hanem o.
Rohejes szamomra a Jobbik Vonaval, Volnerrel meg a kis Novakkal aki eleteben semmi ertelmeset meg nem csinalt, aztan ott az egri szkinhedvezer, Kagebela es a tobbiek :)
Az orszagot fel ev alatt csodbe vinnek, ez nem kerdes.
"Gazdasagi kerdesekben meg siman vitaba tudnek szallni Volnerrel is meg barki massal, de nem en vagyok a tema hanem o."
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!