Vona Gábor a hóban masíroz, ill. idős embereket zaklat. Vélemények?
én cska annyit nem értek hogy mi ebben a hír?
volt h én is seitetem már balesetnél mégse kerültem be semmien hirportálba...
ettől függetlenül szép dolog h akart segiteni , de kérem... ezt nem csak vona gábor tette volna meg, hanem szinte bármeik más állampolgár..
Bár csak engem mentett volna ki a Gáborka.
Piri néni
N/98
" Ő legalább nem csak a pénzt számolgatja mint Gyurcsány ferenc meg a bandája"
MÉG nem, mert még nincs neki de majd lassan....
22:39-nek
"Vona Gábor és kampánystábja vasárnap délelőtt miközben Dombóvárra tartott lakossági fórumot tartani..."
Még jó hogy voltak ott fényképészek. Előbb olvasd már el a cikket normálisan, aztán égesd le magad.
Áldott jó ember, mindig tudtam én.
Pont úgy van ez, mint az országgal: most az út szélén álltunk, mert kicsúsztunk, de Ő és a kampánystáb majd megáll, és megmutatja a helyes irányt.
Elmorzsoltam egy könnycseppet.
A kérdező kommentje:
Igen. :)
De felháborító, nem? Ha már elindult a segítség, miért akar segíteni nekik?
Főleg ahogy az első képen ott áll. A sok lábnyomból gondolom, hogy egy fél zászlóajnyi Gárdista is megtámadta őket, csak ők voltak olyan fürgék, hogy elmenekültek a fénykép készülése előtt.
Ha valóban ott lett volna a fél zászlóajnyi gárda.Akkor rég kihuzták volna a kocsit.Még mielőtt a traktor elindult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!