Vona Gábor a hóban masíroz, ill. idős embereket zaklat. Vélemények?
2010. febr. 8. 18:50
1/28 anonim válasza:
Ugye itt érezni kell az iróniát?:)
2/28 A kérdező kommentje:
Igen. :)
De felháborító, nem? Ha már elindult a segítség, miért akar segíteni nekik?
Főleg ahogy az első képen ott áll. A sok lábnyomból gondolom, hogy egy fél zászlóajnyi Gárdista is megtámadta őket, csak ők voltak olyan fürgék, hogy elmenekültek a fénykép készülése előtt.
2010. febr. 8. 18:56
3/28 anonim válasza:
LOL
Mindig tudtam hogy az idősebb nöket szereti
4/28 anonim válasza:
Nem értem miért olyan nehéz ezt elhinni. Szerintem semmi hihetetlen nincs benne.
6/28 anonim válasza:
te jó isten,ti milyen gyökerek vagytok...Ő legalább politikus létére képes volt odamenni és segíteni nekik, ti meg átlag közemberek képesek lennétek otthagyni a bajba jutottakat és itt azon vitatkoztok hogy Vona az idős nőket zaklatja....Példát vehetnétek róla ti naplopók!
7/28 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy mit csinál Vona. A hívei dicsőítik az ellenlábasok megszólják minden tettét. Ez a politika.
Olvasd el az Orbán beszédről szóló kritikákat. Mintha nem is ugyanarról a beszédről lenne szó amikor a KNDP és az MSZP értékeli.
10/28 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:38
Hú milyen proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!