Szerintetek az LMP be fog jutni a parlamentbe? Mit tudtok, jelenleg hogy állnak?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:16
1/16 anonim válasza:
Nem jutnak be. Papíron pár százalékon állnak, de nem is ez a lényeg. Írtam már más kérdésre is, hogy szürkék, amatőrök, nincsenek jelen, nem akcióznak, nem köthető hozzájuk semmi. Nem is tudom, miért kéne rájuk szavazni. Amúgy meg nem túl megnyerőek, van bennük valami a volt SZDSZ lenéző gőgjéből.
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem mivel még az elegendő mennyiségű kopogtató cédulát sem fogják összeszedni.Max valami elvetemült faluban ahol nagyon kampányolnak.
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem fog bejutni, legfeljebb 3-4%-ra számíthatnak. Én mindenesetre örülnék, ha egy józan gondolkodású, humanista párt gazdagíthatná a parlamenti palettát.
4/16 anonim válasza:
nem fog...elenyésző és még nem is ismeri mindenki, van, aki sosem hallott róla... még csak kb egy hete kerültek be a médiába (meg is jegyezném, h a jobbikról még mindig nincs szó se a tv2-n,se az rtl-en, pedig "híresebb" már, mint az lmp)
5/16 anonim válasza:
Hát ha sikerül jelölteket állítaniuk akkor bármi lehet.
6/16 anonim válasza:
Nem, én például sokáig azt hittem ez egy zöld grínpíszes párt, mert kevés helyen lehet a nevükkel találkozni. Az ilyen fiatal kis pártoknak nincs esélye, főleg hogy most többen szavaznak mint az EP választáson.
7/16 anonim válasza:
Ha sikerül mindenhol területi listát állítani, jó esély van rá, hogy bejussanak. Korábban az MDF és az Szdsz is hasonló támogatással bejutott.
Rajtad múlik. Ha akarsz egy független, zöld és szociálisan érzékeny pártot a parlamentben látni, akik nem erőszakos megoldásokban gondolkodnak és kicsit felkavarnák a politikai pocsolyát itthon, akkor szavazz rájuk. De előbb add oda a kopogtatócéduládat, mert anélkül esélyük sincs.
8/16 anonim válasza:
Az lmp, már állított területi képviselőket!
Pl Somogyban Kutas Viktor az egyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!