Szerintetek is durva az ácsi cigány polgármester viselkedése?
Szóval, a rendőrségi büntetések kifizetésére adja a segélyeket, a többi cigánynak.
A büntetések nem véletlenül vannak.Az emberek csak így tanulták meg, hogy nem szabad megszegni mondjuk a közlekedési szabályokat, nem lehet rongálni....stb
De,ha az önkormányzat kifizeti pár kiválasztott polgárnak a büntetést.
Akkor az, hogy tanulja meg, hogy mit szabad és mit nem?
Azt sugallja nekik, hogy azt csinálnak, amit akarnak, hisz úgyis kifizetik helyettük a büntetést.
Nem is baj, hogy ekkora botrány lett belőle, legalább kiderült a polgármester dolga.
A Fidesz meg úgysem meri kirúgni.
"minden cigányokkal kapcsolatos kérdésre ráugranak, és szabotálják azt."
És mit szabotálnak rajta? :)
Vagy az "ezek mind ilyenek" + "nem emberek" stílusú kommentek tartalmaznak olyan, konstruktív javaslatot, amit szabotálni lehet?
És akkor ehhez mit szóltok?
Arról, hogy elszigetelik őket, ők maguk tehetnek, mert igenis kevés közöttük az olyan, aki beilleszkedésre képes. Azok is a régebben szocializált családokból (zenészek) kerülnek ki. A többiek éljenek a maguk köreiben. És ne azzal foglalkozzanak, hogyan lehet még több magányos öreget kirabolni vagy megölni.
@ 9.:
<Ha nem szó szerint is volt, de "nem volt véleményed">
Tehát valóban nem írta senki, hogy normális.
Ezzel a fél mondattal pedig te magad adtad újabb bizonyítékát a funkcionális analfabéta voltodnak. Segítek: a "nincs véleményem" semmilyen kontextusban nem szinonimája a "normális" szónak. Függetlenül attól, hogy te mit próbálsz belemagyarázni.
@ 10.:
Te pedig arról állítottad ki a saját bizonyítványodat már nem először, hogy "igazi, törvénytisztelő" ember vagy...
Egyetlen fokkal sem különb az általad olyannyira lenézett, cigány származású "kerékpáros szabálysértőknél". Grat.
"Tehát valóban nem írta senki, hogy normális.
Ezzel a fél mondattal pedig te magad adtad újabb bizonyítékát a funkcionális analfabéta voltodnak. Segítek: a "nincs véleményem" semmilyen kontextusban nem szinonimája a "normális" szónak. Függetlenül attól, hogy te mit próbálsz belemagyarázni."
Hát igen, a személyeskedés az megy wúszter drága (meg feljelentéssel fenyegetőzni, bár az egy másik usernak szólt), ezek szerint te (is) megrekedhettél azon a szinten ahol a védenceid állhatnak. :)
Bezzeg akkor már nem tartózkodtál a "véleménynyilvánításoddal" ahol viszont állításoddal ellentétben (te nem ugrasz úgy semmire ugye) 10-éves tárkis, meg i-s izéket linkelgettél be melldöngölve, hogy ez biztos így volt, úgy volt, holott szerintem senki nem tudta miért is pont több c-t állítottak meg.
Az sem kizárt, hogy több szabálytalanságot láttak, amelyek miatt más közlekedőket is igazoltathattak, büntethettek volna.
De mennyivel egyszerűbb mindenbe belemagyaráznotok a rasszizmust, még abba is, hogy biztos az miatt alacsonyabbak a rosszabb, élhetetlenebb környékeken az ingatlanárak. :D
Amúgy is ez tipikus példája annak, hogy mert polgármester lett valaki azt hitte ő a "jani" mostmár.
A személyeskedésben bőven vezeted a toplistát, ha csak a belinkelt másik kérdéshez írott "válaszaidat" nézzük... :P
Az aztán a "szint", amit tegnap (főleg éjjel) műveltél. (Olyan putris-szint...)
És most már az én véleményem is az, hogy gondjaid vannak a szövegértelmezéssel. (Meg a matekkal. A 2007-2008-as tárkis kutatás NEM tíz éves, ugyebár... Az "i-s izék" alatt meg - kiváló kifejezőkészség :D - bizonyára a Helsinki Bizottság vizsgálatát értetted...
Összefoglalva: Egyszerűen tárgyalóképtelenek vagytok. Nem véletlenül nem reagáltam már a másik kérdésnél a "kollégád" újabb zagyvaságaira; mint írtam, se időm, se kedvem a max. öt perc alatt összeirkált válaszait mondatonként kiigazítani vagy cáfolni, különösen a gyenge szövegértése miatt, meg a "mindenbe belemagyarázom a saját véleményemet" hozzáállása miatt.
Úgyhogy itt is befejeztem.
"A személyeskedésben bőven vezeted a toplistát, ha csak a belinkelt másik kérdéshez írott "válaszaidat" nézzük... :P
Az aztán a "szint", amit tegnap (főleg éjjel) műveltél. (Olyan putris-szint...)"
De gondolom az agyonművelt (elvileg) külföldről okoskodó haverodé nem zavaró! Olyan igazi, művelt mélyliberális szint. :)
"És most már az én véleményem is az, hogy gondjaid vannak a szövegértelmezéssel. (Meg a matekkal. A 2007-2008-as tárkis kutatás NEM tíz éves, ugyebár... Az "i-s izék" alatt meg - kiváló kifejezőkészség :D - bizonyára a Helsinki Bizottság vizsgálatát értetted..."
Nem éppen, de nem is olvasom el abban biztos lehet, főleg, hogy állítólag jogokat sért pl. az életfogytiglan is szerintük, szóval erről ennyit. :P
"Összefoglalva: Egyszerűen tárgyalóképtelenek vagytok. Nem véletlenül nem reagáltam már a másik kérdésnél a "kollégád" újabb zagyvaságaira; mint írtam, se időm, se kedvem a max. öt perc alatt összeirkált válaszait mondatonként kiigazítani vagy cáfolni, különösen a gyenge szövegértése miatt, meg a "mindenbe belemagyarázom a saját véleményemet" hozzáállása miatt."
Ettől a skatulyázástól és tárgyalóképtelenezéstől kicsit elegánsabb befejezést is választhattál volna, de a te dolgod! :)
Egyébként nincs időd, állításod szerint, mégis okoskodsz valahol.
"Úgyhogy itt is befejeztem."
További kellemes estét, és jó éjszakát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!