Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tud még ez a kormány olyan...

Tud még ez a kormány olyan intézkedést hozni (mint a rezsicsökkentés pl), amellyel le tudja állítani a tüntetéseket teljes egészében?

Figyelt kérdés
Van erre bármi esély, vagy pedig ez a kormány is Gyurcsányék sorsára jut?

2015. jan. 24. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Ez a kormány biztosan nem jut Gyurcsányék sorsára. Csupa hasznos intézkedéseket hoznak.
2015. jan. 24. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
A tüntetések már szinte teljesen leálltak. Már csak pár ezer ember tüntizik, egyre szánalmasabb az egész.
2015. jan. 24. 15:27
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
Voltak már 2011 körül is "egymillióan" a sajtószabadságért. Aztán az az "egymillió" mire ment 2014-ben?
2015. jan. 24. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Persze, választások előtt minden nyugdíjasnak és cigánynak egy ezres narancssárga borítékban, Orbán Viktor képével és kampányszövegével. Megy is rögtön a szavazat a Fideszre. Ilyen ország vagyunk.
2015. jan. 27. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is nagy baj, hogy az a társaság, amelyiket elrugdostak a húsosfazék mellől, időnként emlékezteti a népet arra, hogy létezik, és visszakívánkozik.

Senki nem veszi őket már komolyan, már Soros papa is elzárta a pénzcsapokat. Még Goodfriend támogatásával se mentek sokra...

Lehet, hogy a Fidesz készakarva hergeli őket, hogy nem legyen olyan unalmas a politikai élet.

Szerintem tökéletes stratégia, hogy amikor a tömeg elbizonytalanodik, akkor az orra alá lehet dörgölni hogy :

BIZTOS HOGY EZEKET AKARJÁTOK VISSZA ????

2015. jan. 27. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem ezeket is a fidesz szervezi és már csak ennyire telik nekik.
2015. jan. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!