A balliberalizmus micsoda, igazából? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintem, a multikulturalizmus propagálása, illetve még idevenném az idealista hippi hülyeséget és az internacionalizmust ezek nem annyira liberális, hanem inkább progresszív-baloldali dolgok. Nem véletlen szoktak soka egyfolytában balliberálisozni. Aki vadkapitalista gazdaságpolitikát (minimális állami tulajdon,minden privatizálása) és progresszív-baloldali társadalompolitikában gondolkodik, az balliberális, szerintem.
Szerintetek mi?
2015. jan. 23. 16:27
1/5 tetro válasza:
szerintem felesleges szócséplés. már réges-rég összemosódtak a politikai oldalak és nincsenek vegytiszta ideológiák sem. de hogy a balliberális mit jelent? nem tudom. van jobbliberális? ha nincs, akkor csak balliberális, akkor az ugyanaz mint a sima liberális?
2/5 anonim válasza:
Szoösszevonás. Van olyan, hogy liberális meg van olyan, hogy baloldali. De ha összevonod egy szoba (igaz, értelme nincs) de sokkal többet lehet igy fröcsögni egységnyi idö alatt. Erre találták ki.
3/5 anonim válasza:
Nekem ebben az inter bohóckodásban az nem tetszik, h kimész Szlovákiába, Németországba, Angliába stb aztán mindenhol ugyan azt látod:
Iphone mindenki kezében, hosszú orrú cipő, répanadrág, Facebook, felnyírt séró stb.
4/5 anonim válasza:
Mint írták előttem. Kb szitokszónak használják, de hogyha megkérdezik mi az akkor fogalmuk sincs. Mi is az nekik.Hát aki nem a jobboldalhoz tartozik. Az ha baloldali, akkor máris ballib.
5/5 anonim válasza:
Minél nagyobb szerepet kap az állam,annál nagyobb a korrupció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!