Baloldaliak (Igen, ti! ) miért nem álltok ki ugyan úgy a határon túli magyarokért mint az itteni cigányokért, zsidókért?
"#13! Te vagy egy utolso!!!!!!"
Ettől valami szalonképesebb érvet is bevághattál volna, de hát ezek szerint megrekedhettetek azon a szinten kb.
,,Egyébként ha mást nem, legalább ÁFÁt fizetnek. "
Igen. A családi pótlékból ami a mi adónkból van.
Csak az szavazhat aki fizet adót? Leszázalékoltak, rokkantak, nyugdíjasok, KIVÁNDOROLT MAGYAROK nem szavazhatnak.
,,A Kohnék meg tuti fizetnek adót."
Igen, Luxemburgban az off-shore cége után.
,,abszolút nonszensz, hogy ide szavazzanak, azzal nem tudok mit csinálni. Mert ők nem ideiglenesen vannak külföldön (igen, ez határilag, politikailag külföld, bármennyire nem tetszik nekem sem), hanem ott élnek. "
És egy Budapesti lakos miért szólhat bele abba hogy ki kerül hatalomra az egész 'vidéken'? Mert akit megválasztanak az ugyanúgy miniszterelnöke lesz bp.-nek és borsodnak is. Pedig a pesti nem borsodban él, nem tudja hogy nekik ki lenne a jó. Fogalma sincs róla mi folyik ott, pedig azért ha nem lett volna budapest, akkor néhány választás eredménye egész másképp alakulhatott volna.
,,Még egyszer röviden, a hülyéknek: Állampolgárság oké, szavazójog NEM OKÉ. Sosem lesz az."
Ti azelőtt is szídtátok, lerománoztátok őket hogy egyáltalán maga a kettős állampolgárság felmerült volna.
,,Akiknek van magyar állampolgársága (ami rassztól, vallástól független fogalom), a határok nincsenek lezárva, bármikor átjöhetnek.Akiknek nincs, azok nem magyarok."
Na erről van szó. A népviseletes erdélyi magyar lányok nem magyarok, de ha valaki meg meri kérdőjelezni rikárdó magyarságát az rasszista.
,,Szerintem is védendő az a néni-bácsi, aki anno megélte Trianont.
A többi viszont már románnak született.
Az első kategóriától ugyanis tényleg elvették a magyar állampolgárságát, de a második már nem a mi kutyánk kölyke, ha érted mire gondolok..."
Ez is nonszensz. Egy állam fogja eldönteni hogy én ki vagyok? Na ezért hiszik az erdélyi magyarok hogy harmadrendű szerencsétlennek hisszük őket.
# 23/23 Időpont ma 23:33
Csak a nekem szólottakra reagálnék:
"És egy Budapesti lakos miért szólhat bele abba hogy ki kerül hatalomra az egész 'vidéken'? Mert akit megválasztanak az ugyanúgy miniszterelnöke lesz bp.-nek és borsodnak is. Pedig a pesti nem borsodban él, nem tudja hogy nekik ki lenne a jó. Fogalma sincs róla mi folyik ott, pedig azért ha nem lett volna budapest, akkor néhány választás eredménye egész másképp alakulhatott volna."
Egyrészt ezt megválaszoltad. Egy budapesti (kisbetű) lakos ugyanúgy miniszterelnöke lesz Budapestnek (így nagybetű), mint Miskolcnak. Viszont kevésbé lesz miniszterelnöke pl. Aradnak. Ha tetszik ha nem... (Mellesleg ennyi erővel egy miskolci is minek szól bele, mert fogalma sincs mi a helyzet Budapesten...)
Másrészt a területi problémák miatt választanak az emberek polgármestert, aki - papíron - az adott vidék ismerője, ő tudja nagyon jól mi kell például Miskolcnak. A miskolci polgármesterválasztásba pedig nem tud beleszólni egy budapesti.
Harmadrészt pedig örülni kéne, hogy a 2/3os rémuralom csak 4,5 éve tart...
"Ti azelőtt is szídtátok, lerománoztátok őket hogy egyáltalán maga a kettős állampolgárság felmerült volna."
Én például rohadtul nem. És még sokan mások sem. A "ti" jelzőt pedig pláne kikérem magamnak, hogy azokkal összemoss, akik ilyet nyilatkoztak. Pláne úgy, hogy fogalmad nincs rólam én mit tettem valaha, de persze névtelenül a neten szidni a legkönnyebb az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!