Baloldaliak (Igen, ti! ) miért nem álltok ki ugyan úgy a határon túli magyarokért mint az itteni cigányokért, zsidókért?
Ez aztán a teljesítmény kedves utolsó!
Másoktól meg levonják a fél fizetésüket erre-arra, TB-hozzájárulás, egyebek.
"A cigányoknak pedig munkát kellem adni, és nem lenne velük annyi baj."
És milyen munkát adnál sok valószínűleg szakképzetlennek? Holott sokan azért mennek ki kilfeldre magasabb végzettséggel is mert itthon sem biztos, hogy nagyon talál munkát.
Hmm milyen jó látni, ahogy két kisebbségi hősködik a monitor mögül.
Nem lenne egyszerűbb felvállalni, h mik vagytok?
Kérdésre válaszolva:
A balosok 90%-a zsidó vagy cigány.
Ennyi.
Drága kérdező! Privátodra én csak annyit reagálnék, hogy én nem "határontúli magyaroztam". Semmi bajom nincs a határontúli magyarokkal, csak azért, mert odaát születtek. Ugyanúgy van köztük rendes ember, idióta, tanult és tanulatlan.
De ha egyszer nem látod miért abszolút nonszensz, hogy ide szavazzanak, azzal nem tudok mit csinálni. Mert ők nem ideiglenesen vannak külföldön (igen, ez határilag, politikailag külföld, bármennyire nem tetszik nekem sem), hanem ott élnek. Ráadásul amilyen könnyen osztogatják most a magyar állampolgárságot az valami vicc... És ehhez mind jár szavazójog, miközben mi szívjuk viktorék minden baromságát, ők meg meg se érzik azt. Ez a nagy különbség!
Még egyszer röviden, a hülyéknek: Állampolgárság oké, szavazójog NEM OKÉ. Sosem lesz az.
Szerintem is védendő az a néni-bácsi, aki anno megélte Trianont.
A többi viszont már románnak született.
Az első kategóriától ugyanis tényleg elvették a magyar állampolgárságát, de a második már nem a mi kutyánk kölyke, ha érted mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!