Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az autodevizahiteleseket az...

Az autodevizahiteleseket az út szélén hagyják?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10:

8:

Protip: Nem tudom, hogy mennyire emlékeztek, de anno a Feriék Pannon pumáról és dübörgő gazdaságról beszéltek. Na, az a hitelek miatt voltak. Sőt elárulom, hogy hitel nélkül nem működik egy gazdaság. Ha most beszüntetnék a lakossági hitelezést, megnézhetné magát az összes autógyár, meg úgy körülbelül mindenki.

Remélem egyébként, hogy akkor is tapsikoltatok örömötökben, amikor 180 forinton végtörlesztettek a politikusaink, akiket annyira szerettek, és akik annyira megérdemlik. Ja és ők nem 2-3 milliós autót vettek ám belőle. Inkább 30 millióst...

Ti vagytok a rák.

2015. jan. 21. 11:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Minden gazdaság hitelből növekszik, még az USA gazdasága. A gond a hitellel akkor van, mikor nem olyat vesznek, ami pénzt termel, mondjuk egy tv, vagy kocsit.

Engem összekeversz valakivel, mert egyik pártot se istenítettem. Ha attól MSZP-s vagyok, mert baloldalt dobog a szívem, és a vérem színe vörös, akkor igen MSZP-s vagyok :D

Te kretén, vannak itt nagyobb bajok is, mint ki mekkora árfolyamon fizette ki a sarát...

2015. jan. 22. 19:52
 13/18 anonim ***** válasza:
12: Te szerencsétlen. Írtam én egy szóval is pártpreferenciát? Tanulj meg olvasni és értelmezni azt.
2015. jan. 22. 19:53
 14/18 anonim válasza:
De miért kellett a sok idióta baromnak hitelre egy új kotla?Minek?Nem értem....most sírnak meg kapálóznak......nem volt jó a zsiguli,meg a 25éves régi kocsi?Hát saját magukat szopatták le!!Keleti csóri ország vagyunk mire számítottak??Lódobogásra?Ismerőseim közül 30ból 35 nek vitte el a műanyag szeméttelepét a bank!Rajtam meg röhögtek hogy 33éves kocsival jártam!Én már akkor tudtam hogy nekik pár év és ganyé lesz.....Hát úgy is lett!Ez mind a FLANCOLÁS!!!Hát rohadjatok meg a hiteles Sutyukitokban!JÓ KIRÖHÖGTEM MIND AZ ÖSSZESET,AZ UTOLSÓIG!Volt olyan kollégám akkoriban aki 1km re lakott a munkahelytől és minden reggel a hiteles SX4-el jött dolgozni!Na???Normális?De minden hónap 20.a után a küszöböt rágta mert kajára nem tellett!Saját butaságának köszönhetik az emberek meg a nagyzolási mániának!Ja mert egy 20-30éves kocsiból nem lehet integetni a csajoknak hmm...értem!Visszanyalt a fagyi.... :-D
2015. jan. 30. 09:14
 15/18 anonim ***** válasza:
ennyi...ez az igazság...ezen csak az hisztizik, akinek ennyi esze volt...10-es voltam...:D
2015. jan. 30. 09:53
 16/18 viktorvarga ***** válasza:
milyen szöveg ez hogy minek vett fel hitelt valaki?:) mekkora gyökér emberek vannak.
2015. ápr. 2. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
miért? olyan létfontosságú volt hitelre autót venniük egy olcsóbb használt helyett?
2015. ápr. 3. 14:18
 18/18 viktorvarga ***** válasza:

ki mit vett a hitelén mindegy.a lényeg h be lett etetve mindenki és meglett szopatva.nemkell a másik ember nyomorán okoskodni.

mi pl azért vettünk egy új corsát részletre, mert mozgás sérült van a családban és nem maradhatunk -20 fokban az útszélén lerobbanva mert ott halunk meg...kitudtuk(volna) fizetni a 25 ezret vidáman.most ez akkora bűn volt h egy szar corsát mertünk venni és nem egy 3 as golfot kp ra?

2015. ápr. 3. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!