Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az autodevizahiteleseket az...

Az autodevizahiteleseket az út szélén hagyják?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 20:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Az autodevizahitelesek felnőtt emberek, majd segítenek magukon ahogy a felnőtt embereknek kell.
2015. jan. 19. 20:13
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a lakáshitelesek nem felnőtt emberek?
2015. jan. 19. 20:15
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Vannak még?

Bontószökevény Suzuki amire kifizettek 3 millát és még tartozank 1.9- millával?

Ezek megérdemlik!

Aki hülye...Darvin!

2015. jan. 19. 20:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Épp most volt egy nyilatkozat, hogy nem, de inkább egyezzenek meg a bankjukkal
2015. jan. 19. 20:18
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

A lakáshitelesek is ugyan ilyen buta egyszerű proletárok, akiket piszkosul megvezettek és átvertek!

És ez nem is csoda!

Kommunizmusban oktalanságok miatt buktunk meg, amikor meg bejött a kamat és az árfolyam...

Ez lett......

2015. jan. 19. 20:20
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Messze még a következő választások, minek segítenének bárkin is ?
2015. jan. 19. 20:20
 7/18 anonim ***** válasza:
54%

Mindenki az autóhiteleseket sajnálja, pedig összesen 380 ezer hitelszerződés került szopóágra, amiből 250 ezer autó, a maradék 130 ezer szabad felhasználású. Értem én, hogy az arányok miatt nem mindegy, de mégis....

Úgy bírom a magyarokban amúgy azt, hogy mindig általánosítanak. Például akinek autóhitele van, az biztos 10 milliós BMW-t vett 0 forintra, vagy szakadt Suzukit 0 forintra, 70 ezres fizetéssel. A szabad felhasználású hitelre meg biztos plazmatévét vett...

A csökött agyukkal csak azt nem fogják fel, hogy gyakorlatilag mondjuk egy kezdő 25.000 forintos törlesztő most már lassan 60-70.000 forintra rúg. Azt a durván 40-50.000 forintot pedig az autótulajdonosok nem itthon költik el, ezzel is pörgetve a gazdaságot, hanem megy ki Svájcba a bankok zsebébe. Defláció van? Rohadjanak meg a devizahitelesek. Lassú a gazdaság és szar az életszínvonal? Kit érdekel, rohadjanak meg a devizahitelesek, maguknak köszönhetik.

Nem baj, hogy mindenki szopik miattuk, ááá nem. Ez annyira jellemző a magyarokra. A lényeg az, hogy a másiknak rosszabb legyen, mint nekem. Az a lényeg, hogy ő megtanulja a leckét és amúgy is. Rohadjon meg.

2015. jan. 19. 21:22
 8/18 anonim ***** válasza:
34%

Nem az a durva, hogy még mindig nem ment ki az összes devizás család. Csak hisztiznek, meg könyörögnek.

Meg őket, mindenki átverte.

Menjetek, gyújtsátok fel a bankot, ahogy az srác tavaly felrobbantotta. Vagy csináljatok valamit.

Ja kényelmesebb otthon ülni, akkor csendben kell maradni :D

2015. jan. 19. 23:54
 9/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
44%
Óccsó a nafta, tankoljanak, oszt nem lesznek út szélin!
2015. jan. 20. 00:03
 10/18 anonim ***** válasza:
10%

én sem értem a hisztit :D

ha valakinek nincs pénze 3-4 milliós autóra, vegyen egy használtat max 1 millióért. más dolgozó embereknek hogy a fenébe megy? édesapám is igaz, hogy vagy 5 évig spórolt érte, mire 1,2 millióért vett egy 15 éves opel astra-t pár éve...de mégsem vett fel rá hitelt, mert neki most azonnal kell, és természetesen új autó. :D ezen van a hangsúly, nem azon, hogy most magasak a törlesztők. aki havi 30ezerért akar autót, meg is érdemli...:D

de tudom, most ez a szemét bank annakidején milyen szemét lett volna, ha azt mondja nektek, hogy hát bocs, de nem adok neked kölcsön, mert a végén még nem tudod majd fizetni...akkor meg azért ment volna a hiszti...:D

2015. jan. 21. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!