Feltűnt nektek, hogy a DK politikusai már minden voltak, csak magyarok nem?
"Lehet valakit elítélni azért, mert bűnös, de maga a cigányság, zsidóság, magyarság, kereszténység stb. nem bűn!"
Így van. De akkor miért próbálják kábítani és belenevelni a magyar gyermekekbe (!) azt, hogy eleve azzal, hogy magyarok, már bűnös nép a holokauszt miatt?
Kedves Kérdezõ!
"vidéki magyarokat pár száz forintért cigánybűnözők agyonvernek"
Mint írod, "pár száz forintért". Tehát nem azért, mert magyarok.
A cigányokat, zsidókat, melegeket, stb viszont azért bántják, mert cigányok, zsidók, melegek, stb.
Hát ezért. Egyébként - úgy tûnik - az elkerülte a figyelmedet, hogy a bûnözés visszszorításának mikéntjére is voltak javaslataik.
Nem vagyok DK-s, de ezzel én is pont így vagyok: ha cigánypznak, cigány vagyok, ha бuziznak, бuzi vagyok, stb. A zsidót nem írom külön, mert zsidó vagyok, ha zsidóznak, ha nem.
Amúgy persze magyar vagyok. Nagyanyám Nagyapja nemzetõr volt 1848-ban, Nagyapám Przemyslnél sebesült. Elõzõleg skandált a többiekkel, hogy "megálj, kutya Szerbia, nem lesz tied Bosznia". Õk is magyarok voltak, én is magyar vagyok. Csak ezt nem kell külön mondani és Magyarországon a magyarokat nem szokták bántani azért, mert magyarok.
"Én legalább ismerem az ékezeteket, és tudok helyesen írni."
Aha. Tehát nem közönséges náci vagy, hanem grammernáci. Gratula. :)
"olyan cigányok ölik meg, akik facebookon és egyéb közösségi hálókon a magyarság kiirtására tesznek kvázi javaslatokat"
Bocsi szegény tájékozatlan fejemnek, de ilyennel még nem találkoztam. Talán, ha adnál linket. Anélkü lehet, hogy kénytelen lennék azt gondolni, hogy hazug uszító vagy.
"miért próbálják kábítani és belenevelni a magyar gyermekekbe (!) azt, hogy eleve azzal, hogy magyarok, már bűnös nép a holokauszt miatt?"
A szokott újnyilas / neonáci csatakiáltás. SENKI NEM PRÓBÁL, NEM PRÓBÁLT SOHA ilyesmit belenevelni, még hasonlót se. Hacsak nem Te és a hozzád hasonló tudatlan, elõítéletes újnyilasok / neonácik.
" miért próbálják kábítani és belenevelni a magyar gyermekekbe (!) azt, hogy eleve azzal, hogy magyarok, már bűnös nép a holokauszt miatt?"
Ki probal ilyet belejuk nevelni?
nneddudgi
Te vagy az, aki nem tudta, mi az az AH! Már tudom. Elsunnyogtál szépen. Na várj.
"Mint írod, "pár száz forintért". Tehát nem azért, mert magyarok.
A cigányokat, zsidókat, melegeket, stb viszont azért bántják, mert cigányok, zsidók, melegek, stb.
Hát ezért. Egyébként - úgy tûnik - az elkerülte a figyelmedet, hogy a bûnözés visszszorításának mikéntjére is voltak javaslataik.
Nem vagyok DK-s, de ezzel én is pont így vagyok: ha cigánypznak, cigány vagyok, ha бuziznak, бuzi vagyok, stb. A zsidót nem írom külön, mert zsidó vagyok, ha zsidóznak, ha nem.
Amúgy persze magyar vagyok. Nagyanyám Nagyapja nemzetõr volt 1848-ban, Nagyapám Przemyslnél sebesült. Elõzõleg skandált a többiekkel, hogy "megálj, kutya Szerbia, nem lesz tied Bosznia". Õk is magyarok voltak, én is magyar vagyok. Csak ezt nem kell külön mondani és Magyarországon a magyarokat nem szokták bántani azért, mert magyarok."
Rendben, az esti mesére nem vagyok kíváncsi, szóval az utolsó mondatod a lényeg. Nem szokták bántani a magyarokat Magyarországon azért, mert magyarok. Hmm. Dehogynem. Rasszista cigányok mindennap vidéken.
"Aha. Tehát nem közönséges náci vagy, hanem grammernáci. Gratula. :)"
Ja igen, és te vagy az, akinek mindenki náci. :)
"Bocsi szegény tájékozatlan fejemnek, de ilyennel még nem találkoztam. Talán, ha adnál linket. Anélkü lehet, hogy kénytelen lennék azt gondolni, hogy hazug uszító vagy."
Remélem, attól még, hogy a kuruc.infon jelent meg a LEFÉNYKÉPEZETT FACEBOOK OLDAL, még nem el fogod hinni.
Ennyi remélem elég, de találsz még bőven ilyet.
"A szokott újnyilas / neonáci csatakiáltás. SENKI NEM PRÓBÁL, NEM PRÓBÁLT SOHA ilyesmit belenevelni, még hasonlót se. Hacsak nem Te és a hozzád hasonló tudatlan, elõítéletes újnyilasok / neonácik."
Na de mindegy is. Kíváncsi leszek, most mennyire leszel magyar, és mennyire fogsz kiállni a magyarságért az ilyen rasszista cigányok miatt. Vagy megint csak elsunnyogsz. Ja, és egy bónuszvideó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!