Mit gondoltok, a FIDESZ vezető politikusai 2018-ban szedni fogják a sátorfájukat, és sietni fognak külföldre?
Úgy tűnik, hogy már nem is érdekli őket az, hogy nyernek-e, ha érdekelné őket nem vezetnének be újabb, ostobábbnál ostobább intézkedéseket. Mintha már csak meg akarnák szedni magukat, és húzni innen.
Ha most néhány hónap után már itt tartanak, nem tudom elképzelni, hogy mi lesz itt négy év múlva (már ha még kormányon maradnak addig).
Szerintem nem egységes a fidesz ebben.
Biztos vannak akik maradni akarnak,mások pedig már tervezik,hogy lelépnek.
Amelyiknek van egy kis esze,az szerintem jobban örülne,ha 2018ban már nem a fidesz nyerne...
A jelenlegi közvéleménykutatások alapján is a Fideszre szavaznának a legtöbben, ha választások lennének...
Felesleges ma még arról beszélni, hogy mi lesz 2018-ban, 2012-ben is hasonlóan mélyponton volt a Fidesz támogatottsága, hasonló méretű tüntetések voltak, Bajnai, mint messiás lépett színre októberben, diákok voltak az utcákon a tandíj bevezetés ellen tüntetve decemberben, "nem tetszett a rendszer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!