Jobboldaliak ti egyetértenétek ezzel?
Abban egyetértünk, hogy a homoszexuális propaganda rossz, nem az utcára való.
Emiatt Budapesten létre kellene hozni egy homoszexuális zónát/negyedet/szektort.
Ebben a negyedben lennének, szórakozóhelyek, vendéglátói egységek és lakások, lakóparkok is, mindegyik kifejezetten homoszexuálisok részére, persze költözhetne oda más is, de főleg homoszexuálisoknak lenne fenntartva.
A különbség az lenne, hogy ebben a zónában teljesen szabad lenne a homoszexualitás mindennemű formája.
A zóna elején, végén is lenne egy tábla.
Ki lenne rá írva magyarul, angolul.
Ön elhagyja a meleg zónát - You are leaving the gay sector
Ön belép a meleg zónába- You are entering the gay sector
Rövidtávú menekülés.
De ezzel csak azt éred el,mintha valami állatkert lenne.
Nem jó az elkülönítés.
Ezzel az erővel a négereket is elkülöníthetnék.
Szerinted az normális?
Az embereknek meg kell ismerniük a dolgokat,mert csak akkor tanulhatják meg,hogy nincs mitől félniük.
Persze a melegeknek abból szempontból jobb lenne,hogy könnyebben ismerkednének.
De ez nem egészséges,utópiában élni.
Társadalom a társadalomban.
A probléma ezzel az, hogy nem tökéletes világban élünk, és ezt a "zónát" egyhamar megtalálnák a homofóbok is, amivel pedig -- hacsak nem üzemeltetünk valamiféle csendőrséget -- megint ugyanott vagyunk, ahol a part szakad, mert ugye nincs senkinek a homlokára írva, hogy "én meleg vagyok", "én pedig nem".
Az ötlettel, hogy legyen egy hely ahol a melegek is önmagunkat adhatják minden feszélyezettség nélkül, egyetértek. Ugyanakkor mégis visszaüt a kérdés, hogy mi volna akkor, ha ezt társadalmi szinten megtehetnék, nem csak egy korlátozott "negyedben"?
pff... melegnegyed... ilyet még nem hallottam...
Ilyet legfeljebb borsodban hozhatnak létre... minél messzebb, az ország legtávolibb, legeldugottabb, legjelentéktelenebb csücskén.
Ezzel az erővel a nőket is elválaszthatnád a férfiaktól.
Tiszta fasiszta elgondolás.
Különbözőek vagyunk,és ezen a Földön élünk mind.Egymás mellett kell élnünk békében.
Akinek ez nem megy,másokat inzultálnak,erőszakoskodnak,becsmérelnek,őket tereljék egy helyre.Bár az ilyen emberek előbb-utóbb úgy is a börtönökben végzik,mert nem tudnak beilleszkedni a társadalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!