2018-ban a Jobbik váltja le a Fideszt?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?
A Jobbik láthatóan erősödik, csak ők profitálnak a Fidesz szavazóvesztéséből. 2018-ig szerintem tudnak annyit nőni, hogy leelőzzék a Fideszt.
Nem hiszem, hogy a Jobbik koalícióra lépne a Fidesszel.
Az már sokkal valószínűbb, hogy a háttérben egyre inkább összekacsintanak és együtt szavaznak majd, de a Jobbik egyik legfőbb arculata éppen abban áll, hogy "nem fogunk össze senkivel, nem adjuk meg magunkat".
A Fideszről inkább el tudom képzelni, hogy később közelednének a Jobbik felé, ahogy folyamatosan vesztik a támogatóikat. Ezt jelenleg is tapasztaljuk a politikájukban és a kommunikációjukban, hogy egyre inkább szélsőjobbos hangot ütnek meg, de a Jobbiknak kapóra jön a Fidesz zuhanása, mert ezzel ők erősödnek leginkább, így a részükről nem logikus a Fidesszel való szövetség.
Ehhez még hozzájön az is, hogy a Fidesz eddig mindenkit kicsinált, aki szövetségre lépett velük. Nem csodálkoznék, ha a KDNP is megszűnne idővel, tagsága pedig beolvadna a vezérpártba.
Az ilyen koalíciók sohasem működnek jól, Magyarországon meg különösen.
Abban viszont igazat adok az előttem szólóknak, hogy a Fidesz egyre inkább próbál jobbra tolódni.
Csak nem jön neki össze, mert egyik szavukkal ütik a másikat.
Nem lehet egy párt egyszerre ultrajobboldali, meg liberális.
Nem megy, olyan, mintha azt mondanánk, hogy kommunista kapitalista vagy sith-jedi barátság.
De, én mondom meg mit kérdezz, törődj bele..
Fél óránként megkérdezi valaki ezt a suttyóságot, komolyan hol éltek? 2018-ban ki váltja le a Fideszt???? Naa kicsoda?? Te csak most először tetted fel ezt a kérdést? Gratulálok, nagyon okos vagy.
Nem hinném, hogy az amerikaiak hagyják ezt.
Sztem lassan belátják, hogy a Bajnai féle társaságot már nem tudják visszanyomni (pedig 2014-ben mindent megtettek és azóta is tudatosan gyengíti az amerikai kormány a Fideszt). Be fogják látni hogy ez a gyengítis aJobbikot erősíti ami nem lenne nekik túl jó.
Úgyogy inkább elkezdik majd erősíteni a Fideszt, és nem fogja senki leváltani.
Vagy a B opció, hogy mégis a Jobbik győz és rá 2 napra bevonul az amerikai hadsereg mert eddig is azt tették minden országban ahol a kormány nem nyalt be eléggé az USÁnak.
Nézzük objektíven:
A Fidesznek úgy van annyi biztos szavazója, mint az utána következő 3 legerősebb pártnak együttvéve, hogy meg sem próbál népszerű lenni. Miért is próbálna? 3 év múlva lesznek választások. A népszerűtlen intézkedéseket ilyenkor kell meghozni.
Ha ekkora szavazótábora van erőlködés nélkül, vajon mekkora lesz, ha elkezd kampányolni?
21.53 véleményét osztom.
annyiban más az enyém,hogy nem az amcsi hadsereg jönne,hanem előbb felbuzdítanák a horvátokat,románokat és amikor ők már itt vannak aztán jönnének csak ők mint a megmentők-felszabadítók-rendtevők és akkor végleg átvennék a hatalmat immár nyíltan,de a világ előtt a béke követeiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!