Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megvalosithato lenne az, ha a...

Megvalosithato lenne az, ha a magyar nep vegre osszefogna, hogy megszuntessuk ezt a tobb part rendszert?

Figyelt kérdés
Mi lenne, ha nem lennenek megosztva a nemzetek politikai nezetek miatt. Ha a magyarsag lenne az alappillere az orszagnak es egy allam lenne. Akiket mi valsztunk meg, akik a legjobb szakmabeliek es tudosok lehetnenek es egy azon celert kuzdenenek, MAGYARORSZAGERT ES A NEPERT!!! Egy olyan allamfot valsztanank, akire buszkek lehetnenk, hogy o kepviseli hazankat. Nem pedig szegyenkezve es gyulolettel, mint jelenleg. Nem tudnanak minket modszereen kifosztani es kozben a pofankba rohogni. Ha felismernenk, hogy az osszefogas az egyetlen eselyunk es mekkora hatalom van a kezunkben, semmi perc alatt eluzhetnenk ezeket a zsarnok, beteglelku bunozoket. Miert nem tesszuk? Mire varunk? Miert nem csalunk vegre buszke konnyeket oseink szemebe? A himnusz, a nemzeti dal, a szozat... mind ott vannak. Ilyenkor kell rajuk tamaszkodni.. Ezert vannak. Erot adhat es osszefogast. Egy nap talan mind rajovunk, hogy mind magyarok vagyunk. Egy nap, mikor nem lesznek rendorok, katonak, gyerekek, nok es ferfiak, idosek, de talan arra a napra meg ciganyok sem. Csak magyarok, mint egy nagy csalad. Buszke multtal rendelkezunk es hatalmas emberekkel. Ne hagyjuk elveszni!!! EBREDJ MAGYAR!!
2015. jan. 18. 11:24
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Egy teljesen uj vilagnezet. Penz es politika nelkul. Megalkotta az ember a gazdasagot. Egy megfoghatatlan dolog es meg is ez iranyitja az emberiseget. A penz ideje lejart mar, legalabbis ebbena formaban semmi kepp nem jo. Tulsagosan eltavoldtunk a gyokereinktol. Az oseinktol, a termeszettol es mindentol lassan. Folosleges dolgokkal foglalkozik az emberiseg. Kitalalt problemakat probalunk megoldani. Nem csak magunkat es a korulottunk levo elolenyeket irtjuk, de az egesz bolygonkat tonkre tesszuk es vegig az hiszi a "szabad ember", hogy majd a partok fognak megoldast nyujtani.. Egyre inkabb atlatom, hogy miert tartunk itt. Ennyire butak az emberek. talan tenlyeg az a haboru szukseges, hogy megtizedeljek a lakossagot. Az majd jo lesz!
2015. jan. 18. 11:59
 12/39 tetro ***** válasza:

11.59

"Egy megfoghatatlan dolog es meg is ez iranyitja az emberiseget."

én eddig azt hittem a háttérhatalom irányít :D össze vagyok zavarodva...

2015. jan. 18. 12:00
 13/39 Körmendi Mátyás ***** válasza:
82%

"demokracia neven futo, tobb orszagot tonkre tevo rendszer NEM MUKODIK"

Ajánlom Észak-Koreát, ott szerintem megkapnád a teljes demokráciamentességet, ha annyira hiányzik neked.

Tessék:

[link]

Ugye mennyivel jobb, mint a déli demokrácia?

2015. jan. 18. 12:00
 14/39 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy írja a kommenteket, úgy derül ki igazán, hogy a poszter az a "veszélyes hülye" fajta, aki abszolút semmilyen rálátással nem rendelkezik a világ működésére, életében nem volt felelős döntési pozícióban, de azt hiszi, hogy három kurucinfós cikk után CSAK AZ A JÓ megoldás, amit ő vizionál. Ha, pont ilyen emberekre nincs szükségünk a vezetésben. A jelenlegi rezsim sem fogad el kritikát, tanácsot, javaslatot, mert azt hiszi, hogy mindennél okosabb. Pont ez a mentalitás vezet a kudarc felé most is, és amíg ilyen acsarkodó, populista barmok törnek hatalomra, ugyanez lesz a jövőben is.
2015. jan. 18. 12:07
 15/39 anonim ***** válasza:
83%
Csak nem a tegnapi csajszi vagy, aki megtámadná a szomszédokat, hogy visszaállítsa a 100 éves határokat? :D
2015. jan. 18. 12:10
 16/39 anonim ***** válasza:
88%

Nade ha szerintem meg totalisan nincs igazad, sot fogalamd sincs arrol hogyan mukodik a vilag, akkor mi ketten hogyan egyeznenk meg hogy hogyan is rendezzuk be az orszagot?

Ha nekem nem tetszik ez a "vissza a gyokerekhez" meg "hagyjuk a penzt" cimu ezoterikus hulyeseg, akkor mit csinalunk?

Ezert kellenek a partok, mindenki elmondja hogy szerinte hogy kellene csinalni, a valasztok meg eldontik hogy nekik mi a szimpatikus.

Az egyszemelyes diktaturak kivetel nelkul megbuknak. Nyilvan nem csak demokratikus orszagok lehetnek sikeresek (bar hosszutavon szerintem megiscsak) de a legjobb elet megiscsak ott van ahol liberalis demokracia van.

Legalabbis en nem latok tomegeket Svedorszagbol, Svajcbol, Nemetorszagbol diktaturakba menekulni. Sot inkabb pont forditva van.

2015. jan. 18. 12:20
 17/39 anonim ***** válasza:
87%

"elkepzelni sem tudnak egy olyan vialgot, ahol nem a penz az ur. Ahol nem halmozhatnak fel emberek iszonyatos vagyonok, ahol legjobb tudasunk szerinti joletet probalnank meg biztositani minden ember szamara. "

Dehogynem, ezt hivjak kommunizmusnak. Kiprobaltuk, nem mukodott.

2015. jan. 18. 12:21
 18/39 tetro ***** válasza:
82%

'MILYEN ALAPON AKAROM EN ELVENNI A POLITIKUSOK TOLUNK SIKKASZTOTT MILLIARDJAIT?'

ilyet senki sem irt. Szövegértési gondjaid vannak.

2015. jan. 18. 12:33
 19/39 A kérdező kommentje:
Ameg ilyen penzugyi rendszer van, nem erdeklik az embereket az igazi megoldasra varo problemak. Reg jarhatna midneki napelemes vagy elektromos autokkal. Csak rohadt draga... de miert? MERT NEM KELL HOZZA BENZIN ES AKKOR NEM ADOZOL!!!! IGEN!! EZ AZ ELET ERTELME! EZ AD MAJD NEKUNK BOSEGET!
2015. jan. 18. 12:34
 20/39 anonim ***** válasza:
83%
Na, látod, hogy nem írtam elsikkasztott pénzekről. Te sem beszéltél róla először (csak úgy minden politikus vagyonát akartad elvenni, egyszerre...).
2015. jan. 18. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!