Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Észrevettétek, hogy ez az...

Észrevettétek, hogy ez az oldal Jobbikos?

Figyelt kérdés

Nem a szerkesztőkre gondoltam,hanem a látogatókra

Egy nem jobbikos..

2010. febr. 7. 14:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

Valószínűleg azért mert a látogatók 80%-a 30 év alatti, és ez a szavazóbázisa a jobbiknak + a 18 év alattiak:D

Amúgy igen észre vettük, de nem zavar, így azt hiszik többen vannak, csak nem tudom mikor értik már meg hogy szerintük hány nyugdíjas jár ide a fórumra? Ebből kellene kiindulni és ők 3millióan vannak.

2010. febr. 7. 14:52
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Igen, elég sokan Jobbik támogatók. Talán mert aki ide jön, az használ netet, és több irányba is szétnéz, nem csak annyit tud a Jobbikról, amit a tévé sugall(fasiszta, nácista, mindenkit ki akar irtani).
2010. febr. 7. 14:53
 13/23 anonim ***** válasza:
45%

A "hadsereg és hadvezetés" rovat színjobbikos vérnáczi; a "szerelem és szex - homoszexualitás" pedig BALos antiFA SZövetségi....

És rettegjetek, Hitler visszatért közénk. Jelenleg néger, de újabb holokausztra készül!

Elhatárolódom! Zikkajl!

Ui.: valaki szóljon rozenbaum rabbinak hogy hozza vissza a kisunokámat, én csak egy jészakára ígértem oda neki!

2010. febr. 7. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem túl sokat foglalkozol a politikával, válts egy kicsit más témára is, hátha észreveszed, hogy az oldal látogatói közül nem mindenkit a politika foglalkoztat.
2010. febr. 7. 15:08
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Tegnap még MSzP rezervátum volt...
2010. febr. 7. 15:24
 16/23 anonim ***** válasza:
35%

Igen, elég sok itt a Jobbikos.

De minden fórumon ez van, ki van nekik adva az ukáz, hogy mindenki torkán nyomják le a pártjukat, aki nem hányja vissza rögtön. :)

A választásokon lesznek majd meglepetések.

2010. febr. 7. 15:36
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó kimondta az igazságot mindenki helyett
2010. febr. 7. 15:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Fele-fele.Szerintem.Nem latod hogy ennel a kerdesnel is van egy rakas "nemjobbikos".
2010. febr. 7. 15:51
 19/23 anonim ***** válasza:
37%
baromi sok jobbikos van, és írok egy választ amiben éppen nem istenítem a fasizmust akkor már jön a lepontozás a jobbik katonáktól:S
2010. febr. 7. 16:27
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Igen, hamar 20% alá lehet csúszni, ha nem értesz egyet a gyilkos eszmékkel.
2010. febr. 7. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!