Valószínűleg azért mert a látogatók 80%-a 30 év alatti, és ez a szavazóbázisa a jobbiknak + a 18 év alattiak:D
Amúgy igen észre vettük, de nem zavar, így azt hiszik többen vannak, csak nem tudom mikor értik már meg hogy szerintük hány nyugdíjas jár ide a fórumra? Ebből kellene kiindulni és ők 3millióan vannak.
2010. febr. 7. 14:52
12/23 anonim válasza:
Igen, elég sokan Jobbik támogatók. Talán mert aki ide jön, az használ netet, és több irányba is szétnéz, nem csak annyit tud a Jobbikról, amit a tévé sugall(fasiszta, nácista, mindenkit ki akar irtani).
2010. febr. 7. 14:53
13/23 anonim válasza:
A "hadsereg és hadvezetés" rovat színjobbikos vérnáczi; a "szerelem és szex - homoszexualitás" pedig BALos antiFA SZövetségi....
És rettegjetek, Hitler visszatért közénk. Jelenleg néger, de újabb holokausztra készül!
Elhatárolódom! Zikkajl!
Ui.: valaki szóljon rozenbaum rabbinak hogy hozza vissza a kisunokámat, én csak egy jészakára ígértem oda neki!
2010. febr. 7. 15:00
14/23 anonim válasza:
Kérdező, szerintem túl sokat foglalkozol a politikával, válts egy kicsit más témára is, hátha észreveszed, hogy az oldal látogatói közül nem mindenkit a politika foglalkoztat.
2010. febr. 7. 15:08
15/23 anonim válasza:
Tegnap még MSzP rezervátum volt...
2010. febr. 7. 15:24
16/23 anonim válasza:
Igen, elég sok itt a Jobbikos.
De minden fórumon ez van, ki van nekik adva az ukáz, hogy mindenki torkán nyomják le a pártjukat, aki nem hányja vissza rögtön. :)
A választásokon lesznek majd meglepetések.
2010. febr. 7. 15:36
17/23 anonim válasza:
Utolsó kimondta az igazságot mindenki helyett
2010. febr. 7. 15:48
18/23 anonim válasza:
Fele-fele.Szerintem.Nem latod hogy ennel a kerdesnel is van egy rakas "nemjobbikos".
2010. febr. 7. 15:51
19/23 anonim válasza:
baromi sok jobbikos van, és írok egy választ amiben éppen nem istenítem a fasizmust akkor már jön a lepontozás a jobbik katonáktól:S
2010. febr. 7. 16:27
20/23 anonim válasza:
Igen, hamar 20% alá lehet csúszni, ha nem értesz egyet a gyilkos eszmékkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!