Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az "Európai Egyesül...

Támogatnád az "Európai Egyesült Államok" létrehozását? Úgy, ahogy azt a DK képzeli. Elméleti kérdés.

Figyelt kérdés
Én nem támogatom, sőt...

2015. jan. 17. 11:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hosszútávú gondolkodás, kedves előző. De, amint az előző kommentjeimben felvázoltam, hogy a büdös életben neveznéd demokratikusnak azt az Európai Uniót, aminek a tényleges vezetőit (Bizottság) az Európai Tanács választja meg.

Ja, hogy te erről a posztbolsi intézménykonstruktumról semmit nem tudsz, csak azt, hogy onnan jön az ingyenpénz és csak neked akarják adni...

2015. jan. 17. 13:51
 22/28 anonim ***** válasza:
46%
Aki a magyarságára döngeti a mellét, az azt nem érti meg, hogy a tradíciók, helyi különlegességek, nyelv, stb. nem szűnne meg, sőt! A globális folyamatoknak nem a görcsösen ragaszkodó "nemzeti" hanem a helyi/regionális szint a megfelelő ellenpólusa. Semmi szükségünk nincs a nemzeti kormány szintjére, akik mást sem csinálnak, mint a milliárdokat sikkasztanak a közpénzből és a saját cégeik érdekei szerint formálják a törvényeket és közpolitikát. Egy semleges hivatalnok réteg százszor jobban el tudna kormányozni egy egységet. Dolgoztam már magyar és külföldi kormánynak is, kormányközi szervezeteknek is, jártam rengeteg kommunista és mindenféle egyéb módon strukturált államban - meggyőződésem, hogy a legtöbb rossz folyamat okozója és melegágya a nemzeti szintű politika.
2015. jan. 17. 13:52
 23/28 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy a DK képzeli semmiképpen sem.
2015. jan. 17. 14:30
 24/28 anonim ***** válasza:

Ahogy a libsik akarják úgy nem.

Ők csak azért támogatják, hogy mindenhova kilehessen terjeszteni, ezt az új multikulturalista, Conchita Wurstos, nemsemlegesítős ideológiát.

Az ő szemszögükből más célja nincs ennek.Legalábbis a kelet-európai liberálisok körében.Csak ezt látják benne.Meg persze, hogy jönne az ingyen pénz.

2015. jan. 17. 14:44
 25/28 anonim ***** válasza:

22. Tündérbogaram, az, amit te felvázoltál, jobban hasonlít a Brit Birodalom gyarmatainak kormányzásához, mint az USA tagállamainak a törvényhozásához.

Minden tagállamnak van szabadon megválasztott kongresszusa és kormányzója, még az USA-n belül is.

Te meg itt ilyen felülről kinevezett kormányról beszélsz...

2015. jan. 17. 14:48
 26/28 A kérdező kommentje:

Akik azzal érvelnek, hogy ilyen meg olyan politikusaink vannak (akiket én nem neveznék politikusnak, főleg nem a DK-sokat) azok miből gondolják, hogy nagyobb gazemberek nincsenek az EU-ban?! Szerintem még nagyobbak vannak...

Ilyen emberek a nagy egyesült Európában nem a pesti, hanem a brüsszeli politikusokat szidnák?

Az mire jó?

Mellesleg, ahogy egy válaszoló leírta, az EU vezetőit nem megválasztják, hanem kinevezik.

2015. jan. 17. 14:49
 27/28 anonim ***** válasza:

Hagyd, szerintük ezek biztosan jobban tudnák, mi az érdekünk:

https://www.youtube.com/watch?v=p23OBQNvJuc

SZKP Kongresszusán legalább ott kellett lenni, dísznek, itt még ennyi sem...

2015. jan. 17. 14:52
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem támogatnám, úgy meg pláne nem mint az a törpepárt egy bohóccal az élén!

Bár nem tudom, hogy képzelik, de gondolom valami elmebajos formában mint ami körüllengheti az egész bandát.

De szerencsére az a viccpárt nem lesz komolyabb tényező, legalább is reméljük. :)

2015. jan. 17. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!