Támogatnád az "Európai Egyesült Államok" létrehozását? Úgy, ahogy azt a DK képzeli. Elméleti kérdés.
Hihetetlen hosszútávú gondolkodás, kedves előző. De, amint az előző kommentjeimben felvázoltam, hogy a büdös életben neveznéd demokratikusnak azt az Európai Uniót, aminek a tényleges vezetőit (Bizottság) az Európai Tanács választja meg.
Ja, hogy te erről a posztbolsi intézménykonstruktumról semmit nem tudsz, csak azt, hogy onnan jön az ingyenpénz és csak neked akarják adni...
Ahogy a libsik akarják úgy nem.
Ők csak azért támogatják, hogy mindenhova kilehessen terjeszteni, ezt az új multikulturalista, Conchita Wurstos, nemsemlegesítős ideológiát.
Az ő szemszögükből más célja nincs ennek.Legalábbis a kelet-európai liberálisok körében.Csak ezt látják benne.Meg persze, hogy jönne az ingyen pénz.
22. Tündérbogaram, az, amit te felvázoltál, jobban hasonlít a Brit Birodalom gyarmatainak kormányzásához, mint az USA tagállamainak a törvényhozásához.
Minden tagállamnak van szabadon megválasztott kongresszusa és kormányzója, még az USA-n belül is.
Te meg itt ilyen felülről kinevezett kormányról beszélsz...
Akik azzal érvelnek, hogy ilyen meg olyan politikusaink vannak (akiket én nem neveznék politikusnak, főleg nem a DK-sokat) azok miből gondolják, hogy nagyobb gazemberek nincsenek az EU-ban?! Szerintem még nagyobbak vannak...
Ilyen emberek a nagy egyesült Európában nem a pesti, hanem a brüsszeli politikusokat szidnák?
Az mire jó?
Mellesleg, ahogy egy válaszoló leírta, az EU vezetőit nem megválasztják, hanem kinevezik.
Hagyd, szerintük ezek biztosan jobban tudnák, mi az érdekünk:
https://www.youtube.com/watch?v=p23OBQNvJuc
SZKP Kongresszusán legalább ott kellett lenni, dísznek, itt még ennyi sem...
Nem támogatnám, úgy meg pláne nem mint az a törpepárt egy bohóccal az élén!
Bár nem tudom, hogy képzelik, de gondolom valami elmebajos formában mint ami körüllengheti az egész bandát.
De szerencsére az a viccpárt nem lesz komolyabb tényező, legalább is reméljük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!