Lebuktak a balliberálisok?
Bár, az előre tudható volt, hogy a tüntetések fő szervezőit fizetik valahonnan és itt egy Ukrajnát akarnak csinálni.
Illetve, a gyakorlatilag 0 támogatottsággal rendelkező Bajnaista-liberalista pártot akarják feléleszteni.
A kormánynak azonnak intézkedni kellene és ezt nemzetbiztonsági kockázatként kezelni.
A tüntetés szervezőit figyeltetni a titkosszolgálattal, figyelni ezen alapítványok pénzmozgását és résen lenni.
Soros Gyuri konkrétan a legutolsó szemétláda a világon. Mindig azt az oldalt pénzeli, ami neki kedvezőbb. Nincs ezen mit meglepődni.
Amiről beszélsz kérdező, az már rendőrállam. Hadd hőbörögjenek a srácok CCCP-s pulcsiban, meg vörös zászlóval, ha akarnak. Én leszarom őket.
Én nem igazán értem az ilyen konzervatív embereket.
Számukra a liberalizmus rossz.
De valahogy a korrupcióval nincs bajuk.
A szegények elnyomása,sanyargatása is a kedvencük.
Mások magánéletével szeretnek foglalkozni.Stb.
Azért küzdenek a liberálisok ellen,mert azoknak nem tetszik,hogy ellopják a közpénzt egyes oligarchák.
ha nem lett volna felvilágosodás és liberalizmus még mindig a középkor szintjén élnénk.
a konzervatív emberek képtelenek a változásra,életképtelenek.
Nekik minden úgy jó,ahogy volt/van.
„ha nem lett volna felvilágosodás és liberalizmus még mindig a középkor szintjén élnénk.”
Ha nem lett volna középkor, még mindig az ókor szintjén lennénk, ami ha nem lett volna, még mindig az őskorban élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!