Az MSZP-sek és klónjaik miért cigányozzák Vityát, amikor ők állítólag a "rasszizmus" és "megbélyegzés" ellen küzdenek?
" aki zsidózással és cigányozással próbálja levezetni a benne összegyűlt frusztrációt. Más kérdés, hogy az egyik párt szimpatizánsai között ez az arány 1%, a másikéban 90%. Örülök, hogy megtaláltátok az 1%ot, és most arra veritek, hogy "nálatok is vannak olyan hülyék, mint mi vagyunk, HAHAHA". 10/10"
1%? Na ez a mese röhejes inkább! :D
Szánalmas ahogy a haverjaidat mosdatod, holott ti mindenkitől műveltebbeknek tituláljátok magatokat.
3-9-10: Esküszöm, hogy te (ti) a troll legrosszabb formája vagy. De komolyan. Amíg a te számodra kedves pártodról terjesztik azt, hogy cigányoznak, azt még akkor sem hiszed el, ha odaküldöm neked Szent Ferencet és a képedbe nem mondja, hogy cigány. Viszont ha már teszem azt a Jobbikról van szó, akkor elég egy félremagyarázott nyilatkozat és egyből rasszistafasisztanácik a jobbikosok.
Faxom kivan már ezzel a kettős mércével. Minden oldalon ugyanúgy vannak prolik és minden oldalon szoktak zsidózni, vagy cigányozni (menj el egy vérproli MSZP majálisra és majd megtudod, hogy miről beszélek bammeg) . Azt viszont nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy bárhol is cigányoztak volna a politikusok. Ennyi erővel bizonyítsd bas zdmeg, hogy a jobbik tele van nácikkal. Sőt, bizonyítsd azt, hogy maga a jobbik is egy NSDAP reinkarnáció.
Nem fogsz találni egy olyan nyilatkozatot sem, ahol büdöscigányoznának, mégis rásütik, hogy antiszemita, rasszista, homofób, fas zomtudja milyen párt.
10-esnek:
Bakker, nem olvastad a 168 órás cikket ?
Abban leírták feketén-fehéren, hogy az MSZP-sek többsége nagyon nem szereti a cigányokat, csak undorral szavaz a pártjára a cigányokkal való "szolidaritásuk" miatt.
"-9"
A 9-es nem oda tartozik, az csak a ráadott válasz miatt van ott beidézve. :)
# 12/14 Időpont ma 19:02
Drága szövegértelmezési képesség hiányával küzdő kommentelő. Amint írtam, csak nem jutott el az értelmezőközpontodba (meg ahogy látom senkiébe), MINDEN kibszott politikus hazudik...
+1: Se nem vagyok troll, se nincs számomra kedves párt. De gondolom neked az ilyesmi hihetetlen...
#12 Három másodperc googlizás: Jobbikos képviselőjelölt (azaz a párt valamilyen szintű reprezentálása) pózol különféle SS-es pólókban és cuccokban.
Minimum 10 ilyet találhatnék még, ha akarnék, rémlik még egyenruhában pózolás is, és millió megnyilvánulás cigányok és zsidók ellen. A kalapomat megeszem, ha csak EGYETLEN ilyet találsz baloldali politikusról. Ha mutatsz egy SS-egyenruhában pózoló MSZPs politikust, megnyerted a vitát.
Egyébként, bár szembe helyezkedek a kérdező egybites gondolatvilágával, mélységesen elítélem az MSZP tevékenységét, és a hülye szavazóit.
15: Nem hihetetlen, Bro. El sem olvastam az összes hsz-t, amire hivatkoztam. Nekem csak ez a "cherry picking" nem tetszik nagyon, amikor kiemelünk számunkra kedvező dolgokat és az alapján általánosítunk.
Ráadásul belinkelek egy cikket, ahol a Viktor mondja magáról, hogy cigányozzák őt az ellenzékiek, de az biztos nem igaz, hiszen azt a Viktor mondja. Akkor ha te csak a saját véleményedet akarod visszahallani, szerintem rossz helyen jársz.
Remélem nem fulladtál bele a kalapodba. :(
Közben találtam még egy ilyent is, bár ez csak részben kapcsolódik:
# 18/19 Időpont ma 19:34
Idézném magamat:
"És nem azért mert viki mondja, hanem mert egy politikus..."
Stimmt? Capise?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!