Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP-sek és klónjaik miért...

Az MSZP-sek és klónjaik miért cigányozzák Vityát, amikor ők állítólag a "rasszizmus" és "megbélyegzés" ellen küzdenek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 16:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%

" aki zsidózással és cigányozással próbálja levezetni a benne összegyűlt frusztrációt. Más kérdés, hogy az egyik párt szimpatizánsai között ez az arány 1%, a másikéban 90%. Örülök, hogy megtaláltátok az 1%ot, és most arra veritek, hogy "nálatok is vannak olyan hülyék, mint mi vagyunk, HAHAHA". 10/10"

1%? Na ez a mese röhejes inkább! :D

Szánalmas ahogy a haverjaidat mosdatod, holott ti mindenkitől műveltebbeknek tituláljátok magatokat.

2015. jan. 16. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

3-9-10: Esküszöm, hogy te (ti) a troll legrosszabb formája vagy. De komolyan. Amíg a te számodra kedves pártodról terjesztik azt, hogy cigányoznak, azt még akkor sem hiszed el, ha odaküldöm neked Szent Ferencet és a képedbe nem mondja, hogy cigány. Viszont ha már teszem azt a Jobbikról van szó, akkor elég egy félremagyarázott nyilatkozat és egyből rasszistafasisztanácik a jobbikosok.

Faxom kivan már ezzel a kettős mércével. Minden oldalon ugyanúgy vannak prolik és minden oldalon szoktak zsidózni, vagy cigányozni (menj el egy vérproli MSZP majálisra és majd megtudod, hogy miről beszélek bammeg) . Azt viszont nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy bárhol is cigányoztak volna a politikusok. Ennyi erővel bizonyítsd bas zdmeg, hogy a jobbik tele van nácikkal. Sőt, bizonyítsd azt, hogy maga a jobbik is egy NSDAP reinkarnáció.

Nem fogsz találni egy olyan nyilatkozatot sem, ahol büdöscigányoznának, mégis rásütik, hogy antiszemita, rasszista, homofób, fas zomtudja milyen párt.

2015. jan. 16. 19:02
 13/20 A kérdező kommentje:

10-esnek:

Bakker, nem olvastad a 168 órás cikket ?

Abban leírták feketén-fehéren, hogy az MSZP-sek többsége nagyon nem szereti a cigányokat, csak undorral szavaz a pártjára a cigányokkal való "szolidaritásuk" miatt.

2015. jan. 16. 19:11
 14/20 anonim ***** válasza:

"-9"

A 9-es nem oda tartozik, az csak a ráadott válasz miatt van ott beidézve. :)

2015. jan. 16. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:

# 12/14 Időpont ma 19:02

Drága szövegértelmezési képesség hiányával küzdő kommentelő. Amint írtam, csak nem jutott el az értelmezőközpontodba (meg ahogy látom senkiébe), MINDEN kibszott politikus hazudik...

+1: Se nem vagyok troll, se nincs számomra kedves párt. De gondolom neked az ilyesmi hihetetlen...

2015. jan. 16. 19:15
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

#12 Három másodperc googlizás: Jobbikos képviselőjelölt (azaz a párt valamilyen szintű reprezentálása) pózol különféle SS-es pólókban és cuccokban.

[link]

Minimum 10 ilyet találhatnék még, ha akarnék, rémlik még egyenruhában pózolás is, és millió megnyilvánulás cigányok és zsidók ellen. A kalapomat megeszem, ha csak EGYETLEN ilyet találsz baloldali politikusról. Ha mutatsz egy SS-egyenruhában pózoló MSZPs politikust, megnyerted a vitát.

Egyébként, bár szembe helyezkedek a kérdező egybites gondolatvilágával, mélységesen elítélem az MSZP tevékenységét, és a hülye szavazóit.

2015. jan. 16. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16: A pic sába, hogy miért csak fideszest találok 1 perces guglizással?

[link]

Közben találtam egy ilyent 5 perces kereséssel:

[link]

és végül eszembe jutott ez:

[link]

Tudom, hogy nem nyertem, de szerintem döntetlent megérdemlek. A kalapodat azért majd megeszed?

2015. jan. 16. 19:30
 18/20 anonim ***** válasza:
94%

15: Nem hihetetlen, Bro. El sem olvastam az összes hsz-t, amire hivatkoztam. Nekem csak ez a "cherry picking" nem tetszik nagyon, amikor kiemelünk számunkra kedvező dolgokat és az alapján általánosítunk.

Ráadásul belinkelek egy cikket, ahol a Viktor mondja magáról, hogy cigányozzák őt az ellenzékiek, de az biztos nem igaz, hiszen azt a Viktor mondja. Akkor ha te csak a saját véleményedet akarod visszahallani, szerintem rossz helyen jársz.

2015. jan. 16. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Remélem nem fulladtál bele a kalapodba. :(

Közben találtam még egy ilyent is, bár ez csak részben kapcsolódik:

[link]

2015. jan. 16. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

# 18/19 Időpont ma 19:34

Idézném magamat:

"És nem azért mert viki mondja, hanem mert egy politikus..."

Stimmt? Capise?

2015. jan. 16. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!