A vasárnapok igy ünnepnapok lesznek?
Én nem is értem, miért tesznek ilyen különbséget?
Szerintem a Semlyén orvosának is jár a szabad vasárnap, nem lehet őt sem arra kényszeríteni, hogy vasárnap is gyógyítsa a miniszterelnök helyettes urat.
Az elmeorvosa viszont hétköznap sem dolgozik, ez teljesen tisztán látható.
Nem lesz ünnepnap, kivéve ha ünnepnap esik vasárnapra.
Szinte minden nyitva lehet, ami nem multi és pláza.
Azokban az országokban ahol vasárnap, meg éjjel kötelező a zárvatartás, nagy és növekvő piaca van az autómatáknak, még ipadot is lehet a liter tej mellett venni az automatából.... Láttam már olyat, ami akkora mint egy kisbolt, minden oldalról belátni, körbejárhatod, és futószalag rendszeren megy az áru a kiadóablakhoz. Az érintőképernyőn kiválasztod a liter tejet meg a két kiflit és rákenheted a vajat a frissen vásárolt telefonodra.
A piacot nem lehet szabályozni, max eltéríteni lehet a megszokott úttól, annyi kiskaput találnak majd, hogy ugyanúgy fog menni vasárnap dolgozni a munkás, csak max nem árufeltöltónek hívják majd, hanem pl. automata szervizesnek..... Aki persze áruval tölti a gépet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!