Van olyan hírportál, ahol objektíven tudok olvasni mindenről?
minden = törvényváltozások, fideszes korrupt politikus, baloldali korrupt politikus etc
Fontos az objektivitás! Olvasok indexet, illetve más egyéb hírportálokat is, és csak-csak idegesít az az apró , rendszeres megjegyzés a cikkek végén a cikk tartalmlát illetően, ami bizony elég sokszor ott van.
Az a nagy helyzet, hogy nincs rá igény.
Mindenkinek megvan a kialakult világnézete és az olyan médiát keresi, ami a saját gondolatait visszhangozza, ezzel is igazolva látja a döntéseit. Pszichológia.
A napi politika után érdeklődők 90%-a a valamelyik irányban elfogult médiát választja.
Amikről tudom hova tartoznak
kuruc = jobbik
444 = mindenféle libsi picipárt
atv = maszop libsik
hírtv = fityisz
index = érdekes dolog... A fő hírek fideszesek de a bloggerek inkább ballibek
zsorigó szintén.
168 tóra = ballib
alfahír = jobbik
barikád = jobbik
A Világgazdaság (vg.hu - nem összekeverendő a HVG-vel).
De két kávét készíts be, mert az objektivitáshoz a száraz stílus is hozzátartozik!
Sztem a 444 nem párttól függő, csak erősen kozmopolita és liberális. De ugyanúgy oltogatja a baloldali pártokat, mint a Fideszt. Nekem inkább az igénytelenség és bulvárosodás miatt nem tetszik sokszor.
A Defacto.io facebook oldalt és blogot akadémikusok írják, és statisztikai elemzéseket végeznek egyes témákban, többek között korrupciós témákban. Hátránya, hogy nem igazán hírportál, csak néhány témával foglalkoznak ritkán.
Nem objektív hírportál. Egyszerűen nem is létezhet ilyen.
Minden újságírónak van személyes világnézete és adott véleménye a legtöbb témában és azt önkéntelenül is beleszövik a cikkeikbe. Ők is csak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!