Mit gondoltok arról hogy egy menekült több pénzt és jobb ellátást kap mint sok magyar?
ingyen szállás étel pénz.reklamáltak hogy kevés a kaja kaptak többet.kórházban is reklamáltak már sokan magyarok és mit kaptak?majdnem valamit csúnyát mondtam.semmit.
szerintem ez undorító.inkább toloncolnák őket haza.vagy a határsértőket fegyverrel kéne visszatartani mint régen.
menekültként bárhova mehetsz minden feltétel nélkül.bezzeg ha tisztes európaiként külföldre mennél még sok helyen elkérik a tartózkodásod anyagi feltételét bemutatásra.a menekült meg csináljon amit akar.gusztustalan.ez rasszizmus csak most már nem az ő hanem a mi kárunkra.
"első kommentelő csak ironizált"
valóban ez átüt az interneten.
"Mondjuk lehetőséget a normális életre?"
na persze azért él a fél ország létminimum alatt ugye?
"megoldásként javaslom a menekültk eredeti hazájában történő letelepedést"
ha azt nézzük ebből a pénzből amiből itt él az ember ott is megélne sőt jobban.de mivel a fehér embert mind közel keleten mind fekete afrikában első számú célpontnak tekintik így ki van csukva.
"90ezerről én még nem hallottam. te hol olvastad kérdező"
olyantól van az infó aki belelát ezekbe a dolgokba.nem államtitok végülis de a nevét nyilván nem irom ki
" égesd el a magyar papírjaidat, találd ki, hogy te vagy Ahmed Iszlamisztánból"
igen az én fehér bőrárnyalatommal pont úgy nézek ki mint aki évtizedeket perzselődött a sivatagban a napon.kongói menekült ne legyek véletlen?:)
"Te eldobhatod. Dobd el, és majd valahogy átszöksz a határon"
igen én a törvény felett állok és önként hontalanná(nem összekeverendő a hajléktalannal,állampolgársággal nem rendelkező személy) válhatok.akkor már nem is kellene szöknöm mert hontalanként bárhova mehetek.maximum akkor lehetek hontalan ha megszűnik magyarország.hogy is nézne ki egyébként ha elkapnak kiszökés közben?:)
"olyan ocsmányul írsz és fogalmazol, hogy majdnem összehánytam magam"
na megint megjött az ügyeletes nyelvtan professzor úr.ez az internet nem egy nyelvvizsga maradjunk ennyiben.
ők ingyen kapnak szálást és ételt.ti is?mert én nem.marad 90ezer miután egész havi ételt és számlákat fizet az ember?keveseknek.
gondolkozzatok már...
"ma 14:31"
Dobj már egy forrást erről a 90ezer forintról. Csak azért mert irgalmatlan nagy baromság ilyet állítani.
20.08
engem is nagyon érdekelne. gondolom kérdező, ha ez nem csak az ismerősöd fejéből pattant ki, akkor valahol kell, hogy nyoma legyen...
Kedves Kérdező akkor most elmondom neked a nyers igazságot.... A menekültek heti 6 ezer ft-ot kapnak amiből meg kell élniük.... nem kapnak ételt és tisztálkodó cuccot sem... amit kapnak az egy szoba és egy ágy, asztal szék.... ja és a fürdéshez vizet.. kb ennyi semmivel sem több.
nem minden esetben rossz emberek.... sok embert ismerek a magyarok közül aki elbújhat némelyik Afrika néger mellett.....legyen szó tiszteletről tisztálkodásról vagy épp bármiről....
Lehet irigyelni őket de gondolj bele milyen úton jutottak ide?! Hány ember halt meg mellettük hányszor éheztek szenvedtek? Nem minden úgy van ahogy a Tv előadja...
Természetesen az én véleményem sem az összes menekültre igaz én is tudom hogy van köztük elég gáz....
de nem általánositsunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!