Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is felháborító,...

Szerintetek is felháborító, hogy Novák Előd elfogadhatatlan, uszító kijelentése után Vona Gábor nemhogy lemondásra kötelezte volna, hanem egyetértett vele?

Figyelt kérdés
Tudtam én, hogy az a kiskutyás, családos plakátjuk csak az igazi arcuk elfedésének eszköze volt. De most a nemrég megszerzett szavazóikat is elveszíthetik ezzel a ballépéssel. Nem mintha sajnálnám őket.
2015. jan. 10. 08:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

Előjött itt a rasszizmus kártya, amit én nem tudok megérteni.

Manapság itthon is divat a rasszista jelző meg az aki a romákat (bocsánat, rühes cigányok :)) kritizálja az rasszista. Miért is? Tisztára olyan éle van ennek a "rasszista" jelzőnek, minta kizárólag az lenne a baj, hogy ők cigányok, és aki kritizálja őket az a származásukba köt bele. Tisztára mintha a romákkal csak annyi baj lenne, hogy ők romák, és ezért éri őket megkülönböztetés.... PEDIG EZ NEM IGAZ! Sosem az a baj velük, amik, hanem az, amilyenek! Az meg más kérdés, hogy a többség is ilyen így -joggal- általásít a társadalom. De ez a rasszizmus szó nagyon káros és végeredményben megint a valós problémáról terelik el a figyelmet vele...mert hát az egyetlen baj velük, hogy feketébb a bőrük... holott már ezt is meg lehetne cáfolni mert bizony nagyon sok olyan roma van, akiről senki meg sem mondaná, hogy ő roma.

2015. jan. 10. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:
57%

Engem csak megerősített abban,amit eddig is tudni véltem,miszerint van,aki már megszülte az én gyerekemet is...háromszor.

26N

2015. jan. 10. 13:00
 23/29 anonim ***** válasza:
51%

# 22

Miért szégyenled, hogy rasszista vagy?

Itt a feszültséget elsősorban a ti önértékelési problémátok okozza.

Utálod a cigányokat, mert olyanok? Akkor te rasszista vagy.

Ha csak azokat az embereket utálod, akik bűnöznek, sok gyerekük van, élősködnek a társadalmon akkor ne mondd hogy a cigányokat utálod, mert sok keresztány magyar ember is benne lesz ebben a halmazban. Ott van például orbán.

Szóval amíg cigányozol, addig rasszista vagy.

Ez a te dolgod, de ne szégyelld magad ezért! Vállald ami vagy!

2015. jan. 10. 13:27
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
# 24 Orbán is cigány.
2015. jan. 10. 13:36
 25/29 anonim ***** válasza:

és dobpergés! a 23-24 ben elértünk a mélypontra. Nincs lejjebb!

A kérdezőnek: Vona értelmes,és biztos szívéhez kapott, hogy lehet ilyen tahó valaki, hogy fb on ennyire kijátszató, kikezdhető dolgot közöl a lepcses szájával, amitől semmi sem lesz jobb.

2015. jan. 10. 14:05
 26/29 anonim ***** válasza:

Novák előd ugyanazt a szerepet tölti be a Jobbikban, mint amit Deutsch Tomi a Fideszben és Szanyi Tibor az MSZP-ben.(alkohol nélkül).

Vannak ilyen politikusok is.....

2015. jan. 10. 15:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Novák Előd kijelentésének megfogalmazása nem volt éppen a legszerencsésebb, de amit mondani akart az tény és való. A cigányság valóban gyorsabban szaporodik mint a magyar, és ha nem húznak bele a magyarok, akkor 50-100 év múlva már többségben lesz a cigány.
2015. jan. 10. 15:52
 28/29 anonim ***** válasza:
61%

Nem felháborító.

Csak a kis álomvilágban élő libbereknek.

Ez nyílt titok amit mondott, talán kritizálható feltálalásban, úgyhogy ezzel nem sok szavazót fognak veszteni. :)

2015. jan. 10. 18:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Amit nyilatkozott, abban speciel igaza van.

De ettől függetlenül Novák Emőke egy vasággyal 30 kilós, szánalmas kis lúzer p.cs, aki mindenkit befeketít, mindenkit besároz, még a saját prtján belül is, ha nem úgy ugrál, ahogy ő fütyül. Már régen bele kellett volna döngölni a fejét a betonba.

2015. jan. 18. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!